reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to fakt. Tez o tym myslalam, ze plasko. Tylko tak mi sie wydaje, ze to za wczesnie jeszcze zeby cos bylo widac. No ale moze [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dr mowil chlopak tylko niewiem Skad to widzial[emoji23]krew wyniki 2/1

reklama
Ha usłyszałam na prenatalnych CHŁOPIEC :) I zastanawiam się czy to się jeszcze może zmienić, czy kikutek się wsiąknie ale chyba z dziewczynki łatwiej się chłopiec jakby "robi" niż na odwrót :) ogólnie wszystko mi jedno ale tak jakbym mogła już mówić jakoś do brzuszka :)

p19u3e3kqm97rp7x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

W przeciagu dwoch tygodni, miedzy wizytami szyjka z 4 cm zeszla na niecale 2 cm, do tego cala miekka i rozwarcie 0.8 cm. Zalozyli mi szew okrezny w 23 tygodniu, doszly skurcze i po dwoch dobach odeszly wody. Urodzilam SN. Z lekow mialam wszystko mozliwe no i prawie 3 tygodnie w szpitalu lezalam.

No to faktycznie teraz będziesz dużo spokojniejsza z szewkiem, teraz musi być dobrze

A ja mam dzisiaj lenia... I to takiego mega....
Obok leży laptop, i nie doszłam nawet do tego, żeby go włączyć.... Chyba naprawdę ze mną źle.... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja mam dzisiaj lenia... I to takiego mega....
Obok leży laptop, i nie doszłam nawet do tego, żeby go włączyć.... Chyba naprawdę ze mną źle.... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zazdroszczę tego lenistwa, ja od 7 w pracy buu.
Od kilku dni czuję delikatne swędzenie brzucha i piersi od spodu, chyba czas zacząć się smarować. Zamówiłam sobie balsam na rozstępy Palmer.s. Ciekawe jak się spisze :p

reklama
Zazdroszczę tego lenistwa, ja od 7 w pracy buu.
Od kilku dni czuję delikatne swędzenie brzucha i piersi od spodu, chyba czas zacząć się smarować. Zamówiłam sobie balsam na rozstępy Palmer.s. Ciekawe jak się spisze :p

Ja chyba zainwestuje w bio oil ogólnie w 1 ciazy miałam mustele i guzik to dało bo skora i tak się rozciągnęła pod koniec woec mam na cyckach udach dupie i z boku brzucha rozstępy woec teraz już nie wierze w kremy ale będę smarować chociaż te stare blizny żeby się większe nie zrobiły

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry