reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Narazie w żadnym czekam na objawy właśnie juz jakieś 2 tyg na dzis

f2wlanli3pqz5ztn.png

Mi się okres spóźniał 3 dni a zawsze miałam regularne przy cyklach 28 dni woec test pokazał II kreski ale dla pewności zrobiłam betę i wyszło dokładnie 4 tydz czyli 2 tyg po zapłodnieniu a jesteś przed okresem ? Czy już ci się spóźnia

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Mi się okres spóźniał 3 dni a zawsze miałam regularne przy cyklach 28 dni woec test pokazał II kreski ale dla pewności zrobiłam betę i wyszło dokładnie 4 tydz czyli 2 tyg po zapłodnieniu a jesteś przed okresem ? Czy już ci się spóźnia

16udyx8di9hvrs5t.png
Przed okresem[emoji52] 31 pierwszego mi wypada ale wiesz ja mam nie regularne cykle małego tego mam niedoczynność tarczycy jadę na letroxie od 2 mc...wiec rozumiesz

f2wlanli3pqz5ztn.png

Tak w ogóle to dzień dobry ;) dopiero się obudziłam i chyba w końcu od początku ciąży się w miarę wyspałam SZOK :o

Mój chłopak chory, boki go gardło, ma dreszcze, gorączkę... A wiecie jak to jest jak facet choruje hehe więc wygnałam go z łóżka na inne [emoji14] co mnie będzie zarażał [emoji14] i może dlatego się wyspałam :D

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :*

p19u3e3kqm97rp7x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry