reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
5.5 cm, raczki, nozki, zoladek, nerki, pepowina unaczyniona. No i serduszko 160 u/' [emoji3] Ryzyko wad niskie.

Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo [emoji3]
Fotke wkleje wieczorkiem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Cudownie!!!! Gratulacje

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

5.5 cm, raczki, nozki, zoladek, nerki, pepowina unaczyniona. No i serduszko 160 u/' [emoji3] Ryzyko wad niskie.

Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo

Swietne wiadomosci. Super !!!

Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wspaniałe wiadomości! Gratuluję! :*

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, że wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Margana super że dobre wiadomości :) Ogólnie gratuluję udanych wizyt dziewczyny :) Co do PAPPA to też wlaśnie słyszałam że przekłamuje :/ i niepotrzebnie można się zdenerwować :/ ja robię NIFTY, lekarka polecała mi jeszcze Panoramę, ale tam chyba nie sprawdzają płci, wiecie może coś na ten temat?

Byłam dzisiaj chwilę w centrum handlowym, meeeega tłumy... chyba nie jestem takim zakupoholikiem jak myślałam, bo szybko stamtąd uciekłam. Zerknę lepiej co jest w sklepach internetowych ;)

@Margana super że dobre wiadomości :) Ogólnie gratuluję udanych wizyt dziewczyny :) Co do PAPPA to też wlaśnie słyszałam że przekłamuje :/ i niepotrzebnie można się zdenerwować :/ ja robię NIFTY, lekarka polecała mi jeszcze Panoramę, ale tam chyba nie sprawdzają płci, wiecie może coś na ten temat?

Byłam dzisiaj chwilę w centrum handlowym, meeeega tłumy... chyba nie jestem takim zakupoholikiem jak myślałam, bo szybko stamtąd uciekłam. Zerknę lepiej co jest w sklepach internetowych ;)
O nieee tłumy??? A ja mam taką zakupofobię, że słabo mi jak wchodzę do CH. Nienawidzę zakupów, a jak widzę tłum to uciekam gdzie pieprz rośnie :( A muszę kupić spodnie bo się w żadne nie mieszczę.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
O nieee tłumy??? A ja mam taką zakupofobię, że słabo mi jak wchodzę do CH. Nienawidzę zakupów, a jak widzę tłum to uciekam gdzie pieprz rośnie :( A muszę kupić spodnie bo się w żadne nie mieszczę.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zamow sobie może te co dziewczyny polecają podobno są świetne ja zamówiłam , już przyszły ale na adres polski dopiero jak brat będzie wracał to mi je tutaj przywiezie:)

Do góry