Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!!!! GratulacjeDziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
5.5 cm, raczki, nozki, zoladek, nerki, pepowina unaczyniona. No i serduszko 160 u/' [emoji3] Ryzyko wad niskie.
Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo [emoji3]
Fotke wkleje wieczorkiem.
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
5.5 cm, raczki, nozki, zoladek, nerki, pepowina unaczyniona. No i serduszko 160 u/' [emoji3] Ryzyko wad niskie.
Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo
Wspaniałe wiadomości! Gratuluję! :*Dziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
Z racji tego, ze mam skonczone 35lat dostalam skierowanie na pappa, wiec zrobie. Jutro mam przyjsc do niego do kliniki na 14.00. I dzieki temu polowkowe tez bede miala u niego za darmo [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
SuperDziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Super, że wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczyny jestem juz po. Dzidzia piekna i zdrowa [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
O nieee tłumy??? A ja mam taką zakupofobię, że słabo mi jak wchodzę do CH. Nienawidzę zakupów, a jak widzę tłum to uciekam gdzie pieprz rośnie A muszę kupić spodnie bo się w żadne nie mieszczę.@Margana super że dobre wiadomości Ogólnie gratuluję udanych wizyt dziewczyny Co do PAPPA to też wlaśnie słyszałam że przekłamuje :/ i niepotrzebnie można się zdenerwować :/ ja robię NIFTY, lekarka polecała mi jeszcze Panoramę, ale tam chyba nie sprawdzają płci, wiecie może coś na ten temat?
Byłam dzisiaj chwilę w centrum handlowym, meeeega tłumy... chyba nie jestem takim zakupoholikiem jak myślałam, bo szybko stamtąd uciekłam. Zerknę lepiej co jest w sklepach internetowych
O nieee tłumy??? A ja mam taką zakupofobię, że słabo mi jak wchodzę do CH. Nienawidzę zakupów, a jak widzę tłum to uciekam gdzie pieprz rośnie A muszę kupić spodnie bo się w żadne nie mieszczę.