reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kasia tez mi sie podoba ale mojemu mezowi nie. Mi sie jeszcze Marcelina podoba. Corka ma na imie Marianna

reklama
Dzień dobry :D
Witam się w lipcowym gronie. Wczorajszy zrobiony przeze mnie test ciążowy pokazał pozytywny wynik i z moich wyliczeń termin wychodzi na 2 lipca... Niezmiernie się cieszę i jszcze muszę ochłonąć z tego szczęścia.
Mam nadzieję że ogarnę wasze tempo dzielenia się informacjami na forum ;) Dziewczyny ŁAŁ! tempo macie naprawdę ekspresowe ;)

Dzień dobry :D
Witam się w lipcowym gronie. Wczorajszy zrobiony przeze mnie test ciążowy pokazał pozytywny wynik i z moich wyliczeń termin wychodzi na 2 lipca... Niezmiernie się cieszę i jszcze muszę ochłonąć z tego szczęścia.
Mam nadzieję że ogarnę wasze tempo dzielenia się informacjami na forum ;) Dziewczyny ŁAŁ! tempo macie naprawdę ekspresowe ;)
Witamy w naszym gronie☺

Ale faktycznie cos jest w tych smakach bo np z corka jadlam ciagle jogurty, truskawki,slodkie I lody. Z synkiem sledzie za mna chodzily I banany☺ ale kielbasa to jeszcze nigdy☺

Ja w 1 ciazy hetolitry kakao...tetaz corka mi wypomina bo ma uczulenie na mleko i gluten. W drugiej slone chipsy....Bartek slodyczy nie lubi za to krakersy paluszki itd. A w 3 wszystko co slodkie i Mlody za slodkim jest.

Dziękuję :) Postaram się reguralnie na forum zaglądać, ale nie ukrywam, że pewnei jak u większości z Was dobę mam zdecydowanie za krótką ;)

Ja w 1 ciazy hetolitry kakao...tetaz corka mi wypomina bo ma uczulenie na mleko i gluten. W drugiej slone chipsy....Bartek slodyczy nie lubi za to krakersy paluszki itd. A w 3 wszystko co slodkie i Mlody za slodkim jest.
Ale moja siostra z corka wlasnie litrami mleko pila I ma uczulenie na mleko

reklama
Moja właśnie na połówkowym. Ale moja koleżanka miała nespodziankę. Okazało sie, ze bedzie miała wymarzona córeczkę, a tu na miesiac przed porodem córcia zamieniła sie w synka :-D
Ja mialam podobnie usg i ze dziewczyna (3ciaza) wiec wszystko szykowalam rozowe...w 34 pobyt w szpitalu robia mi usg a tu chlopak az "ptaszka" samego mi wydrukował bo nie wierzylam

Do góry