SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja probowalam wielu potraw [emoji16] wszystkiego mało a i tak się objadlam brzuszek już u mnie widać w sukience wszyscy zauważyli, że się pojawil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal sięJa probowalam wielu potraw [emoji16] wszystkiego mało a i tak się objadlam brzuszek już u mnie widać w sukience wszyscy zauważyli, że się pojawil
Może wieczorem chwilowo nie mam możliwości zrobic zdjęciaPochwal się
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tym bardziej, że wieczorem jest większy [emoji16] a wiadomo, że Wigilia była późno to był lepiej widocznyPochwal się
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Haha, no u mnie tez w sukience juz byl lekko zaokraglony [emoji5]Ja probowalam wielu potraw [emoji16] wszystkiego mało a i tak się objadlam brzuszek już u mnie widać w sukience wszyscy zauważyli, że się pojawil
W spodniach łatwiej ukryć szczególnie w takich z wysokim stanem [emoji39]Haha, no u mnie tez w sukience juz byl lekko zaokraglony [emoji5]
My powiedzielismy wszystkim o ciazy. Byli w lekkim szoku. Mama mowila, ze myslala, ze juz sie nie zdecydujemy na drugie [emoji6] Wszyscy siw ciesza oczywiscie. [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
No i w jakiej luzniejszej bluzce czy swetrze [emoji6]W spodniach łatwiej ukryć szczególnie w takich z wysokim stanem [emoji39]