reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No to dzień dobry. Nie śpię od 3:30. Po 2 h wiercenia w łóżku złapałam za tel i nadganiamy zaległości w forum.

@paulina1994 bardzo mi przykro, trzymaj się kochana.

@wszystkie to pozytywnych prenatalnych gratulacje! Jak czytań ze wasze maluchy maja już po 6 cm to szok, ale niech nabierają kochanego ciałka teraz

@Elodia ty to jesteś szybki Bill. Plan wymyśliłaś i zrealizowałam w trymiga . Teraz tylko czekać aż się testem pochwalisz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@atomek moze i szybki billl
...jak z ciążą też tak szybko pójdzie tk będę bardzo zadowolna :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Też nie mogę ostatnio spać... Wczoraj (tzn dzisiaj) zasnęłam po 1, nie śpię od prawie godziny.... I pomyśleć, że parę tygodni temu zasypiałam jak tylko położyłam głowę na poduszce ;)

Też nie mogę ostatnio spać... Wczoraj (tzn dzisiaj) zasnęłam po 1, nie śpię od prawie godziny.... I pomyśleć, że parę tygodni temu zasypiałam jak tylko położyłam głowę na poduszce ;)

Ehhh oby tak nie zostało. W pierwszej ciąży męczyłam się z bezsennością chyba jakoś od połowy ciąży a potem w dzień jak zombi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 - mam jeszcze jedno pytanie... Do którego tygodnia plamiłaś w poprzednich ciażach..?
Nie mogę się doczekać chwili, gdy będę mogła trochę odetchnąć i mniej się bać... (choć strach ponoć zostaje nawet jak "maleństwo" ma 40 lat ;))
Strach zostaje, zapomnij, że z plamieniem minie niestety [emoji57] ja w 6 tygodniu krwawiłam i plamiłam, teraz od ponad miesiąca mam tylko żółte upławy ale wymaz z pochwy czysty więc mam się tym nie przejmować, widocznie taki mój urok. Niestety do tej pory jak mam się podetrzeć to boję się, że coś tam będzie...

Dzisiaj zaczynam 12 tydzień [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Strach zostaje, zapomnij, że z plamieniem minie niestety [emoji57] ja w 6 tygodniu krwawiłam i plamiłam, teraz od ponad miesiąca mam tylko żółte upławy ale wymaz z pochwy czysty więc mam się tym nie przejmować, widocznie taki mój urok. Niestety do tej pory jak mam się podetrzeć to boję się, że coś tam będzie...

Dzisiaj zaczynam 12 tydzień [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wiem, że zostanie, ale pewnie inny - tzn inny jest strach jak boisz się krwi na papierze, a inny, jeśli ona tam jest...

Może jak skończę 12tc, to poczuję się odrobinę bezpieczniej..?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry