olaaa7
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana :*Gratulacje [emoji11]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochana :*Gratulacje [emoji11]
Gratuluję!Ja tez nie śpię od 5W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego
tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył
![]()
DziękujęGratuluję!
![]()
Wzajemnie Wesołych Świąt :-)W miare mozliwosci bede sie odzywac
Wesolych swiat i dosiego roku dziewczynki!!!
Kochana dobrze, że masz to za sobą :* wierzę, że po tych 3 miesiącach szybko się wam uda i znowu będziesz się cieszyła z tej małej istotki a wasz aniołek będzie nad wami czuwałJa już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach
Ja naszczescie dziś wychodzękoło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatniąi z całego serca Wam tego życzę [emoji11]
Wspaniała wiadomość, super :-)Jestem podzidziuś zdrowy
ma 5,26 cm
wszystkie pomiary prawidłowe i bardzo prawdopodobne że chłopiec
coś mu wyrosło hehehe
fikał jak szalony
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymaj się jakoś.... Przytulam....Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach![]()
Ja naszczescie dziś wychodzękoło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek
![]()
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatniąi z całego serca Wam tego życzę [emoji11]
IoCześć dziewczyny,
nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie rakawięc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdybylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.
Supcio ;-)Już po. Wiek ciąży wg usg 11+5Dziecko ma 4,84 cm
169 uderzeń serca na minute. Nadcisnienie nie narobiło żadnych szkód
dzidzia wieciła się strasznie, az cieżko było zrobił ładne zdjecie
Ale wszytskie rączki, nózki i paluszki są
Prenatalne za tydzień. Gin mówi że wszystko wzorowe
![]()