reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzisiaj po prenetalnych, z usg wszystko ok, lekarz stwierdził że będzie "Zośka" prawdopodobnie :) za tydzień będą wyniki z krwi i wtedy podsumowanie prenetalnych. Superancko było tak długo pooglądać dzidzię :) A i najmilsze było jak każdy się dziwił że mam 35+ :) :)

xnw49n73zrn5o34j.png
Super, ze dzidzi zdrowe[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dzisiaj po prenetalnych, z usg wszystko ok, lekarz stwierdził że będzie "Zośka" prawdopodobnie :) za tydzień będą wyniki z krwi i wtedy podsumowanie prenetalnych. Superancko było tak długo pooglądać dzidzię :) A i najmilsze było jak każdy się dziwił że mam 35+ :) :)

xnw49n73zrn5o34j.png
Super :D
Ja też ponoć jestem "młodsza niż wg metryki", a 35 kończę za 2 tygodnie ;)

A tak w ogóle, to bardzo szybko płeć - moje maleństwo tak się schowało... ;)

To super ze udało ci się to tak załatwić wszystko i możesz zacząć od nowego roku w nowej pracy lepszej i spokojniejszej
Wszystko się ułoży

16udyx8di9hvrs5t.png
Popatrzyłam na skierowanie i widze że testy psychofizyczne....no tak to część magazynowa zakladu to pewnie mi zrobią potem szkolenia na wózki widłowe :-) dla mnie bomba :p w obecnej pracy przez siedem lat doprosić się nie mogłam o to a ile to raaaazy probowalam :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia - jestem nowa na wątku, ale współczuję straty... :(
Trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki i szczęśliwe spokojne 9 miesięcy... No i gratuluję nowej pracy :)

@Karla - ja na razie straciłam jakieś 4-5kg, ale głównie mięśnie... Nawet wizualnie bardzo widać, że na nogach ubyło... Ale to skutki zamiany ok 10h/tygodniowo treningu (ok 50km bieg plus basen, siłownia, rozciąganie, stabilizacja itd) na leżenie i chodzenie tylko do WC...

Brzuszek natomiast mi już widać :D
Co prawda gdyby ktoś nie wiedział, jak wyglądałam 3 miesiące temu to pewnie by nie zwrócił uwagi, ale w obcisłej bluzce /nago różnica jest bardzo zauważalna ;)
Słońce no tak to bywa....muszę się wziąść w garść i zapierdzielać z głową uniesioną wysoko do góry :-) ale widzisz jak wy mi dzieeczyny bedziecie zazdroscic :-) wy juz zaczniecie za ruchami tęsknić a ja dopiero będę ruchy czuła, ha! :p tak że jak najbardziej pozytywnie nastawiona jestem. Tesknie za aniolkiem moim ale wiem ze nade mną czuwa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Jejciu nie mogę spać a mam tyle rzeczy dziś narobić, może już wstac i zacząć robić hehe
Nie no przecież się w dzień wykończe będę zombi

Do góry