reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny,

nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie raka :( więc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro :(
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdy :( bylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.

reklama
Oj to faktycznie ciezko tak samej. Jak tylko masz ochote to pisz, zawsze ktoras akurat bedzie na forum.
Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam w pokoju dziewczynę z tym samym, ale też ma pierwszy raz to wszystko więc jest tak samo pogubiona jak Ja...:(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

A zabieg w jakim jest znieczuleniu ? Strasznie boli po zabiegu już ? Wolę się psychicznie przygotować :(

Zabieg pod narkozą, trwa może 10 minut. Ja dobrze to znosiłam. Troszkę bolał brzuch ale tylko troszkę.
Jaką masz grupę krwi?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny,

nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie raka :( więc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro :(
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdy :( bylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.
Jejku kochana tak mi przykro, ze tyle stresow przezywacie. Trzymam kciuki zeby to nie bylo jednak najgorsze.
A dzidzia na pewno sie trzyma zeby nie przysparzac mamusi wiecej stresow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Robiliście jakieś badania po pierwszym poronieniu bo pytałam lekarza, ale on stwierdził, że po pierwszym się nie robi tylko odczekać 3 msc i próbować dalej...
Ale nie chciałabym mieć powtórki z obecnej sytuacji :(

Cześć dziewczyny,

Trzymam kciuki, żeby się okazało, że wszystko jest ok!

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry