reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I zmierza mi na początku ciśnienie a ram będzie pewnie że 160/110 jak nie lepiej z tych nerwow. Wz mnie głowa boli

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie trzymam się :(płacze i się uspokajam i tak ciągle, leże w szpitalu i dostałam leki, ale nic się po nich nie rusza, mam jakieś plamienia, ale to nie to co być powinno, jeszcze dziś mam dostać raz te leki, a jak się nie ruszy to zabieg :( chciałabym już wyjść do domu bo tu dostanę na głowę :( lekarz przychodzi i tylko pyta czy coś ruszyło i to wszystko...
Nie wiem czy jak bym miała jutro ten zabieg to czy ewentualnie wypiszą mnie tego samego dnia czy będę musiała leżeć do niedzieli :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy jak sie bedziesz czula po zabiegu i o ktorej bedzie zabieg. Moga Cie puscic po kilku godzinach a moga tez zostawic na noc.
Trzymam kciyki zeby to juz dlugo nie trwalo !
Tule mocno...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To zalezy jak sie bedziesz czula po zabiegu i o ktorej bedzie zabieg. Moga Cie puscic po kilku godzinach a moga tez zostawic na noc.
Trzymam kciyki zeby to juz dlugo nie trwalo !
Tule mocno...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oby bo już psychicznie nie daje rady :(
Chciałabym żeby już było po wszystkim był teraz lekarz i stwierdził, że zobaczy albo jeszcze raz tabletka albo zabieg już niech podejmą decyzję bo zaraz chyba wyjdę z siebie :(

Powodzenia dziewczyny!
Ja zaraz wychodze. Mam nadzieje, ze M zdazy przyjechac zeby mloda nie siedziala sama w poczekalni.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oby bo już psychicznie nie daje rady :(
Chciałabym żeby już było po wszystkim był teraz lekarz i stwierdził, że zobaczy albo jeszcze raz tabletka albo zabieg już niech podejmą decyzję bo zaraz chyba wyjdę z siebie :(

Kurcze, strasznie mi przykro [emoji22] A maz chociaz moze byc przy Tobie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie trzymam się :(płacze i się uspokajam i tak ciągle, leże w szpitalu i dostałam leki, ale nic się po nich nie rusza, mam jakieś plamienia, ale to nie to co być powinno, jeszcze dziś mam dostać raz te leki, a jak się nie ruszy to zabieg :( chciałabym już wyjść do domu bo tu dostanę na głowę :( lekarz przychodzi i tylko pyta czy coś ruszyło i to wszystko...
Nie wiem czy jak bym miała jutro ten zabieg to czy ewentualnie wypiszą mnie tego samego dnia czy będę musiała leżeć do niedzieli :(

Jeżeli miałabyś zabieg rano to jak będzie wszystko ok po narkozie to po południu powinnaś wrócić do domu. Mi dwa dni podawali tabletki aż się nie oczyściło a później i tak zabieg. W sumie leżałam w szpitalu 4 dni [emoji17]
Wiem, że jesteś strasznie rozbita. Żadne słowa Cię nie pocieszą więc nawet nie próbuję [emoji17]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jeżeli miałabyś zabieg rano to jak będzie wszystko ok po narkozie to po południu powinnaś wrócić do domu. Mi dwa dni podawali tabletki aż się nie oczyściło a później i tak zabieg. W sumie leżałam w szpitalu 4 dni [emoji17]
Wiem, że jesteś strasznie rozbita. Żadne słowa Cię nie pocieszą więc nawet nie próbuję [emoji17]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A zabieg w jakim jest znieczuleniu ? Strasznie boli po zabiegu już ? Wolę się psychicznie przygotować :(

reklama
Niestety nie :( rano pielęgniarki kazały mu jechać a teraz nie przyjedzie bo nie wiadomo co dalej czy zabieg czy nie :( już bym wolała żeby podjęli decyzję...

Oj to faktycznie ciezko tak samej. Jak tylko masz ochote to pisz, zawsze ktoras akurat bedzie na forum.
Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry