reklama
Margana
Fanka BB :)
To zalezy jak sie bedziesz czula po zabiegu i o ktorej bedzie zabieg. Moga Cie puscic po kilku godzinach a moga tez zostawic na noc.Nie trzymam się płacze i się uspokajam i tak ciągle, leże w szpitalu i dostałam leki, ale nic się po nich nie rusza, mam jakieś plamienia, ale to nie to co być powinno, jeszcze dziś mam dostać raz te leki, a jak się nie ruszy to zabieg chciałabym już wyjść do domu bo tu dostanę na głowę lekarz przychodzi i tylko pyta czy coś ruszyło i to wszystko...
Nie wiem czy jak bym miała jutro ten zabieg to czy ewentualnie wypiszą mnie tego samego dnia czy będę musiała leżeć do niedzieli
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciyki zeby to juz dlugo nie trwalo !
Tule mocno...
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
Oby bo już psychicznie nie daje radyTo zalezy jak sie bedziesz czula po zabiegu i o ktorej bedzie zabieg. Moga Cie puscic po kilku godzinach a moga tez zostawic na noc.
Trzymam kciyki zeby to juz dlugo nie trwalo !
Tule mocno...
Aniołek[*]8.08.2017
Chciałabym żeby już było po wszystkim był teraz lekarz i stwierdził, że zobaczy albo jeszcze raz tabletka albo zabieg już niech podejmą decyzję bo zaraz chyba wyjdę z siebie
Margana
Kurcze, strasznie mi przykro [emoji22] A maz chociaz moze byc przy Tobie?Oby bo już psychicznie nie daje rady
Chciałabym żeby już było po wszystkim był teraz lekarz i stwierdził, że zobaczy albo jeszcze raz tabletka albo zabieg już niech podejmą decyzję bo zaraz chyba wyjdę z siebie
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
Niestety nie rano pielęgniarki kazały mu jechać a teraz nie przyjedzie bo nie wiadomo co dalej czy zabieg czy nie już bym wolała żeby podjęli decyzję...Kurcze, strasznie mi przykro [emoji22] A maz chociaz moze byc przy Tobie?
Aniołek[*]8.08.2017
Wiolka1980
Super wiadomośćJestem po dzidziuś zdrowy ma 5,26 cm wszystkie pomiary prawidłowe i bardzo prawdopodobne że chłopiec coś mu wyrosło hehehe fikał jak szalony
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
martaaa515
Jeżeli miałabyś zabieg rano to jak będzie wszystko ok po narkozie to po południu powinnaś wrócić do domu. Mi dwa dni podawali tabletki aż się nie oczyściło a później i tak zabieg. W sumie leżałam w szpitalu 4 dni [emoji17]Nie trzymam się płacze i się uspokajam i tak ciągle, leże w szpitalu i dostałam leki, ale nic się po nich nie rusza, mam jakieś plamienia, ale to nie to co być powinno, jeszcze dziś mam dostać raz te leki, a jak się nie ruszy to zabieg chciałabym już wyjść do domu bo tu dostanę na głowę lekarz przychodzi i tylko pyta czy coś ruszyło i to wszystko...
Nie wiem czy jak bym miała jutro ten zabieg to czy ewentualnie wypiszą mnie tego samego dnia czy będę musiała leżeć do niedzieli
Wiem, że jesteś strasznie rozbita. Żadne słowa Cię nie pocieszą więc nawet nie próbuję [emoji17]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
paulina1994
A zabieg w jakim jest znieczuleniu ? Strasznie boli po zabiegu już ? Wolę się psychicznie przygotowaćJeżeli miałabyś zabieg rano to jak będzie wszystko ok po narkozie to po południu powinnaś wrócić do domu. Mi dwa dni podawali tabletki aż się nie oczyściło a później i tak zabieg. W sumie leżałam w szpitalu 4 dni [emoji17]
Wiem, że jesteś strasznie rozbita. Żadne słowa Cię nie pocieszą więc nawet nie próbuję [emoji17]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
Margana
Oj to faktycznie ciezko tak samej. Jak tylko masz ochote to pisz, zawsze ktoras akurat bedzie na forum.Niestety nie rano pielęgniarki kazały mu jechać a teraz nie przyjedzie bo nie wiadomo co dalej czy zabieg czy nie już bym wolała żeby podjęli decyzję...
Trzymaj sie!
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: