reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Marika92 to szybko Ci powiedział co będziesz miała, u mnie kazał się jeszcze wstrzymać z określeniem :) ale jest mi to obojętne, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy

Ale przez święta odetchniemy bo już po badaniu, kiedy masz następna wizyte?

Ja brałam jedną tabletkę wieczorem :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się trzymasz? Myślimy o Tobie...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Jak się trzymasz? Myślimy o Tobie...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie trzymam się :(płacze i się uspokajam i tak ciągle, leże w szpitalu i dostałam leki, ale nic się po nich nie rusza, mam jakieś plamienia, ale to nie to co być powinno, jeszcze dziś mam dostać raz te leki, a jak się nie ruszy to zabieg :( chciałabym już wyjść do domu bo tu dostanę na głowę :( lekarz przychodzi i tylko pyta czy coś ruszyło i to wszystko...
Nie wiem czy jak bym miała jutro ten zabieg to czy ewentualnie wypiszą mnie tego samego dnia czy będę musiała leżeć do niedzieli :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry