reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam. Nieśmialo się podpinam. Test robiony dzisiaj wyszedł pozytywny. 28dc a przewidywalny tp z om to 20 lipca.

1510231420-f3a61224d6edbec7-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@sylwia.87 @Elodia witajcie i gratulacje

Tak sie dziwiłam że macie juz ciązowe dolegliwości wiec i mnie zmęczenie dorwało. Wróciłam z młodą z basenu i chyba musze sie udać razem z nią na popołudniową drzemkę

Dzięki za miłe przyjęcie :-) sama jestem w szoku. To byl 9 cs. A w okolicach owulacji grypa mnie dopadla i juz nadzieje stracilam a tu proszę. No szok totalny dla mnie :-) do gina to mysle umówić sie pojde na za dwa tygodnie bo teraz to i tak nic się na usg nie zobaczy, dopiero skonczony 4tc wedlug ostatniego okresu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry