reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 ja ostatnio caly czas jestem spiaca. Za to w nocy ciagle sie budze[emoji53]

@Columbina to jestesmy w podobnej sytuacji, bo ja mam zatoki do zoperowania i boje sie, ze ciagle bede chorowac [emoji53] A co do migdalow to coraz wiecej osob je usowa i sobie chwala, twierdza, ze wlasnie przestali chorowac po zabiegu.

@Marika92 o tez Wroclaw, ale fajnie[emoji5] Gdzie chodzisz do gina?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 ja chodze do prywatnego ganinetu, takiego zupelnie osobno, nie w jakiejc przychodni czy klinice. A myslalas juz gdzie chcesz rodzic?

@Marika92 ja chodze do prywatnego ganinetu, takiego zupelnie osobno, nie w jakiejc przychodni czy klinice. A myslalas juz gdzie chcesz rodzic?

Nie wybiegam tak daleko.. Po ostatnich doświadczeniach i planowaniu przyszłości strasznie się zawiodłam, pomyślę o tym jak będę po prenatalnych :) a ty masz już jakie upatrzony szpital?

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@Margana ja powinnam wyciąć migdały. Boję się trochę. Bo w sumie co za różnica czy choruje na gardło mając migdały, czy na oskrzela nie mając ich.. hehe
Jutro sobie załatwiłam wolne, ale dzisiaj muszę przetrwać.

uwo9rjjg5viacbf9.png
Jak usuniesz migdałki to pozbędziesz się infekcji :D Ja miałam usuwane, jako dziecko cały czas chorowałam, a po zabiegu jak ręką odjął, miałam do tego stopnia przerośnięte, że uciskały mi na słuch ...chyba geny mają na to jakiś wpływ, bo mój tata i dziadek też mieli usuwane, więc pewno nasze dzieci też będą miały z tym problem

@Marika92 no rozumiem zupelnie, ze nie wybiegasz tak w przyszlosc. Ja tez bym nie wybiegala, ale corke rodzilam na Brochowie i tam tez zamierzam teraz rodzic. Zreszta moj lekarz tam pracuje.

@Marika92 no rozumiem zupelnie, ze nie wybiegasz tak w przyszlosc. Ja tez bym nie wybiegala, ale corke rodzilam na Brochowie i tam tez zamierzam teraz rodzic. Zreszta moj lekarz tam pracuje.

Moja pracuje na Chałubińskiego Kliniki

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry