Nowaja16
Fanka BB :)
Byłam już ze względu na leki które biorę ale usg jeszcze nie miałam dopiero będę miała 21 a Ty kiedy masz wizytę?super a do lekarza kiedy idziesz? Byłaś juz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam już ze względu na leki które biorę ale usg jeszcze nie miałam dopiero będę miała 21 a Ty kiedy masz wizytę?super a do lekarza kiedy idziesz? Byłaś juz?
Nie wybiegam tak daleko.. Po ostatnich doświadczeniach i planowaniu przyszłości strasznie się zawiodłam, pomyślę o tym jak będę po prenatalnych a ty masz już jakie upatrzony szpital?@Marika92 ja chodze do prywatnego ganinetu, takiego zupelnie osobno, nie w jakiejc przychodni czy klinice. A myslalas juz gdzie chcesz rodzic?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak usuniesz migdałki to pozbędziesz się infekcji Ja miałam usuwane, jako dziecko cały czas chorowałam, a po zabiegu jak ręką odjął, miałam do tego stopnia przerośnięte, że uciskały mi na słuch ...chyba geny mają na to jakiś wpływ, bo mój tata i dziadek też mieli usuwane, więc pewno nasze dzieci też będą miały z tym problem@Margana ja powinnam wyciąć migdały. Boję się trochę. Bo w sumie co za różnica czy choruje na gardło mając migdały, czy na oskrzela nie mając ich.. hehe
Jutro sobie załatwiłam wolne, ale dzisiaj muszę przetrwać.
Moja pracuje na Chałubińskiego Kliniki@Marika92 no rozumiem zupelnie, ze nie wybiegasz tak w przyszlosc. Ja tez bym nie wybiegala, ale corke rodzilam na Brochowie i tam tez zamierzam teraz rodzic. Zreszta moj lekarz tam pracuje.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A to zawsze dobrze miec lekarza, ktory pracuje w szpitalu [emoji5]Moja pracuje na Chałubińskiego Kliniki
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3