reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Stresuje się tą wizytą...ostatni raz byłam u mojego lekarza na kontroli po porodzie. Lubię go i szanuje. Odbierał nasz przedwczesny poród i okazał się być oazą spokoju, co dało mi poczucie bezpieczeństwa w tej trudnej chwili. Jednak kojarzy mi się nadal z najgorszym i z najszczęśliwszym jednocześnie (leczył nas z niepłodności i dzięki niemu poczęliśmy Synka).
Może gdybym była z mężem byłoby lżej? Eh, nie wiem...

reklama
Stresuje się tą wizytą...ostatni raz byłam u mojego lekarza na kontroli po porodzie. Lubię go i szanuje. Odbierał nasz przedwczesny poród i okazał się być oazą spokoju, co dało mi poczucie bezpieczeństwa w tej trudnej chwili. Jednak kojarzy mi się nadal z najgorszym i z najszczęśliwszym jednocześnie (leczył nas z niepłodności i dzięki niemu poczęliśmy Synka).
Może gdybym była z mężem byłoby lżej? Eh, nie wiem...
Będzie dobrze :* daj znać jak już będziesz po wizycie :)

Cześć Dziewczyny ☺podczytuje was ale jeszcze nie chciałam pisać bo dopiero dziś o 18.30 mam pierwsza wizyte u gin. Bardzo się boje bo juz wcześniej miałam 2 poronienia ale 2 lata temu się udało i mam synka osta@ 26.09. Testy pozytywne. Nic tylko trzymać kciuki &&

O 14:40. Zdaje się, że mnie przyjmie między pacjentkami. Zwolniłam się z pracy specjalnie. U niego zawsze są opóźnienia, nawet do 2 godzin. Bardzo dużo czasu poświęca każdej pacjentce i stąd takie obsuwy...

Cześć Dziewczyny ☺podczytuje was ale jeszcze nie chciałam pisać bo dopiero dziś o 18.30 mam pierwsza wizyte u gin. Bardzo się boje bo juz wcześniej miałam 2 poronienia ale 2 lata temu się udało i mam synka osta@ 26.09. Testy pozytywne. Nic tylko trzymać kciuki &&
Witaj :) Trzymam kciuki :)

@sylwia.87 witaj i gratulacje [emoji5] Oczywiscie zapraszamy. Ktory to tc? Ile synek ma wieku i skad jestes?

@Dorotra to trzymam kciuki. Daj znac po wizycie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry