reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzy albo cztery łącznie ze mną chyba. Boże nadal sie trzęsę z emocji. I lezki mi lecą. Ale ten dziwny posmak w ustqch powinien mi dac do myslenia juz wczesniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
W poprzedniej ciąży też miałaś taki posmak? Bo ja zero objawów ciąg dalszy, tylko lekko pełniejsze piersi i większe zmęczenie.

reklama
W poprzedniej ciąży też miałaś taki posmak? Bo ja zero objawów ciąg dalszy, tylko lekko pełniejsze piersi i większe zmęczenie.
Ola ja tego"metalu"tez nie mam i zero nudnosci. Tylko cycki cycki cycki....masakra.

Sylwia87 widze ze jestes ten sam rocznik co ja

ELODIA teraz pozostaje sie tylko cieszyc

Ja mam smaki na mandarynki :) ogólnie bardzo smakują mi owoce :), kawa już odstawiona bo zwyczajnie jak poprzednio już mi nie smakuje :/ też jestem ciągle zmęczona [emoji42] ale jeśli chodzi o piersi to nie zauważyłam żadnej zmiany, poprzednio bolały strasznie i były pełniejsze teraz nic ale się tym nie przejmuje bo to nie wyznacznik ciąży [emoji14] to chyba tyle z objawów jak na gazie, aaaa i podolewa mnie podbrzusze czasami

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Zero objawow oprocz mega duzego śluzu i masakrycznego bólu piersi. A tak to zadnego posmaku żadnych sennosci ani mdlosci tylko zgaga pod koniec

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry