reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurczę a ja mam zupełnie inna z marcelina dużo przytyłam i szybko w 12 tyg już miałam +4 kg, byłam od początku brzydka pełno syfow włosy wiecznie tluste brzuch od razu zgaga cała ciąże od początku byłam nie do życia spac mi się wiecznie chciało
A teraz [emoji23]
Wygladam normalnie waga +2 w pt zaczynam 12 tydz bez zgagi nie byłam senna wogole pięknie wygladam nic się nie zmieniam woec może teraz bedzoe syn

Każdy przypadek inny, ale może akurat to coś znaczy? :D Niedługo już będzie wiadomo :)

O masakra.... Okropne to jest budzić się z bólem głowy :(

Na początku ciąży też miałam bóle i zawroty głowy, ale pilnuję się teraz, żeby być więcej na powietrzu i pić dużo wody i jest ok.

reklama
Dziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Bo ja mam zupełnie inna niż z córka jedynie ani przy niej ani teraz nie rzygalam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie jest inaczej. W 1 ciąży objawy od 7 tygodnia, silne mdłości od rana do wieczora bez wymiotów, a cycki całkiem miękkie i niebolesne. I wygladalam normalnie. Teraz objawy zaczęły mi się jeszcze przed okresem, cycki bolą, mdłości są umiarkowane i nie od rana do wieczora, ale nadchodzą falami i czasem wymiotuje. No i twarz cała w pryszczach.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Siedzę u fryzjera. Robię się na bóstwo bo jutro jadę na Wigilię do pracy.
Dzwonił mój mechanik. Naprawa samochodu 1000 zł. Nie mało ale już byłam przerażona że będzie więcej. Jedna pozytywna informacja dziś. Kocurek jakby lepiej. Może leki działają. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro. Co by nie było jutro znów weterynarz.
Robię wszystko żeby nie myśleć o wizycie jutro. Musi być dobrze. Jeszcze dziś choinkę ubieram.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama gdy byla w ciąży z moja siostrą , przez pierwsze 4 miesiące ciąży miała okres! i to taki normalny żaden skąpy! Mówi że co miesiac plakała ze strachu żeby to był okres bez poronienia. Poród był wywoływany w 35 tc bo moja siostra ważyła 3800! Lekarze zachodzili w głowę jak to możliwe że moja mama miała okres w ciaży. Oczywiście w kazdy taki okres leżała w szpitalu. Badali ją itp. Przyczyna nadal nie znaleziona. Moja siostra ma 23 lata :)
To możliwe. Moja teściowa też mówiła, że okres miała normalny i bardzo obfity. Tylko, że ona nie wiedziała, że jest w ciąży. Urodziła niedawno dziecko i poszła do gina do kontroli, a on jej, że to już przełom 4 i 5 miesiąca ciąży. To mój mąż się tam tak trzymał dzielnie i jest mlodszy od swojej siostry o 11 miesięcy ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny zaczynam świrować i mieć najgorsze myśli :( do 19:50 zejdę na zawał, jeszcze mój mąż wcale nie napawa mnie optymizmem dzisiaj :( zwariuje !!! Chce żeby już było po wizycie wkoncu :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę u fryzjera. Robię się na bóstwo bo jutro jadę na Wigilię do pracy.
Dzwonił mój mechanik. Naprawa samochodu 1000 zł. Nie mało ale już byłam przerażona że będzie więcej. Jedna pozytywna informacja dziś. Kocurek jakby lepiej. Może leki działają. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro. Co by nie było jutro znów weterynarz.
Robię wszystko żeby nie myśleć o wizycie jutro. Musi być dobrze. Jeszcze dziś choinkę ubieram.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Przyjemności:)

Dziewczyny zaczynam świrować i mieć najgorsze myśli :( do 19:50 zejdę na zawał, jeszcze mój mąż wcale nie napawa mnie optymizmem dzisiaj :( zwariuje !!! Chce żeby już było po wizycie wkoncu :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie dobrze :* nie stresuj się, dzidziuś to czuję... spokojnie kochana już blisko wizyty, wyjdziesz zakochana :)

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry