reklama
Karla88
Fanka BB :)
Onaszczesliwa2018
Tak synka Michasia 16 mc skończył [emoji5]właśnie ma drzemkę a ja uwielbiam patrzeć kiedy śpi jestem taka matka kukulka[emoji12]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oh to super a teraz rozumie spodziewasz się drugiego?
adamiko2
U mnie 2 pierwsze były podobne natomiast trzecia całkiem inna może dlatego jestem starsza. [emoji39]Dziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Bo ja mam zupełnie inna niż z córka jedynie ani przy niej ani teraz nie rzygalam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Bo ja mam zupełnie inna niż z córka jedynie ani przy niej ani teraz nie rzygalam
U mnie podobne wszystkie. Ale ja mam to szczęście, że generalnie dobrze znoszę ciąże. Tylko brzuch pojawia się w każdej coraz wcześniej.
Za to dziecko każde inne Podobne z wyglądu, a charakterem trzy światy
Onaszczesliwa2018
Głowa mi eksploduje dzień do du..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj biedaczku czyli dziś u Ciebie burza hormonów
olaaa7
Na pewno bije, spokojnieAle mi sie spac chce ;( przez to ze kolezanka napisala mi o stracie ja teraz mysle czy u mojego serduszko bije i wariuje ;( ;(
Tak myślisz???Oj biedaczku czyli dziś u Ciebie burza hormonów
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
kinga30
U mnie już 3 taka sama. I tak samo ciężkaDziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: