reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Naczytalam sie ze moze to sie odbyc bezobjawowo ... Mimo ze senna jestem luteine biore od poczatku piersi bola a ja i tak swiruje ...

reklama
Tak myślisz???

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No myślę , że te bóle to masz z takich burzy hormonów [emoji8] albo ciśnienie niskie mierzylas sobie może?

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Bo ja mam zupełnie inna niż z córka jedynie ani przy niej ani teraz nie rzygalam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To moja 3 ciąża i jest zupełnie inaczej niż poprzednio ale ostatnio w ciąży bylam 16 lat temu

U mnie podobne wszystkie. Ale ja mam to szczęście, że generalnie dobrze znoszę ciąże. Tylko brzuch pojawia się w każdej coraz wcześniej.

Za to dziecko każde inne ;) Podobne z wyglądu, a charakterem trzy światy ;)

Kurczę a ja mam zupełnie inna z marcelina dużo przytyłam i szybko w 12 tyg już miałam +4 kg, byłam od początku brzydka pełno syfow włosy wiecznie tluste brzuch od razu zgaga cała ciąże od początku byłam nie do życia spac mi się wiecznie chciało
A teraz [emoji23]
Wygladam normalnie waga +2 w pt zaczynam 12 tydz bez zgagi nie byłam senna wogole pięknie wygladam nic się nie zmieniam woec może teraz bedzoe syn

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Jeśli chodzi o uczucie "wilgoci" to ja też niestety cały czas na wkładkach.. :/

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry