reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No myślę , że te bóle to masz z takich burzy hormonów [emoji8] albo ciśnienie niskie mierzylas sobie może?Tak myślisz???
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Dziś miałam ładne właśnie.. Więc nie wiem :/No myślę , że te bóle to masz z takich burzy hormonów [emoji8] albo ciśnienie niskie mierzylas sobie może?
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
27.06.17 Anastazja [*]
Wiolka1980
To moja 3 ciąża i jest zupełnie inaczej niż poprzednio ale ostatnio w ciąży bylam 16 lat temuDziewczyny które są w ciazy 2-3-4 raz czy każda ciąża była taka sama czy miałyście inaczej???
Bo ja mam zupełnie inna niż z córka jedynie ani przy niej ani teraz nie rzygalam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Karla88
U mnie podobne wszystkie. Ale ja mam to szczęście, że generalnie dobrze znoszę ciąże. Tylko brzuch pojawia się w każdej coraz wcześniej.
Za to dziecko każde inne Podobne z wyglądu, a charakterem trzy światy
Kurczę a ja mam zupełnie inna z marcelina dużo przytyłam i szybko w 12 tyg już miałam +4 kg, byłam od początku brzydka pełno syfow włosy wiecznie tluste brzuch od razu zgaga cała ciąże od początku byłam nie do życia spac mi się wiecznie chciało
A teraz [emoji23]
Wygladam normalnie waga +2 w pt zaczynam 12 tydz bez zgagi nie byłam senna wogole pięknie wygladam nic się nie zmieniam woec może teraz bedzoe syn
Karla88
Dziś miałam ładne właśnie.. Więc nie wiem :/
27.06.17 Anastazja [*]
Bóle głowy w ciazy są podobno normalne mi lekarz o tym mówił ze niż trwać nawet do 20 tyg
O masakra.... Okropne to jest budzić się z bólem głowyBóle głowy w ciazy są podobno normalne mi lekarz o tym mówił ze niż trwać nawet do 20 tyg
27.06.17 Anastazja [*]
Karla88
O masakra.... Okropne to jest budzić się z bólem głowy
27.06.17 Anastazja [*]
Wiem ja mam migreny na szczęście w ciazy zdazyla mi się tylko raz i cały dzień spałam bo nie mogłam wytrzymać
Współczuje ci
reklama
Podziel się: