reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Muszę się Was o cośzapytać. Wiem że robienie hybryd na paznokciach w ciaży jest całkowicie bezpieczne. Ja od około 2 lat sama sobie robie. Dziś sobie robiłam pierwszy raz od 3 miesiecy i jak sobie robiłam to bolal mnie brzuch. Myślicie, że dziecku może się to nie podobać czy cos?
Ja miałam dość śmieszna sytuację, ale kilka dziewczyn miała taką samą więc wiąże te fakty razem, mianowicie mam przedłużane rzęsy 2:1 ;) i w dniu w którym myślę, że doszło do zapłodnienia to były okolice owulacji oko mi spuchło, a rzęsy powiwijaly się w każdą stronę i połowa z nich wypadła :/ więc lekarz sam powiedział, że dziecko chce pozbyć się ciał obcych i stąd też może być taka sytuacja, ja byłam jeszcze raz po tym na uzupełnieniu, ale widzę, że rzęsy nie trzymają się jak dotychczas i zrezygnowałam :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja dzis spalam swietnie. Chyba dopadlo mnie juz maksimum zmeczenia, ze tak spie [emoji6] A jeszcze corcia dala mi pospac do 9.00 [emoji3]

Chyba mnie tez jednak dopadl stres wizytowy, bo od wczoraj mam nerwa i glowa mnie boli [emoji53]

Zaraz biore sie za pieczenie keksa i makowca, to czas zleci [emoji6]

Powodzenia na dalszych wizytach!!!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
My wczoraj 3 godziny robiliśmy ciasteczka kruche, potem dekorowanie, lukrowanie, malowanie. Kuchnia cała w pobojowisku :D

Jejku, bidulek. Wspolczuje Ci strasznie. Moze podjedzciw jeszcze do innego weterynarza? Nie macie w okolicy jakiejs takiej wiekszej kliniki gdzie robia dokladniejsze badania?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie nie. Nasza klinika jest najlepsza w regionie. Jak już oni rozkładają ręce to n8kt inny nie wchodzi w grę. Liczę na to że może jakimś cudem my się polepszy bo inaczej będzie rodzinna tragedia bo on wychowany przez nas od butelki jak miał kilka dni. Takie nasze dziecko które trzeba było karmić co 2 godziny, ogrzewać, masować bo inaczej się małe koty nie załatwia itp. Dużo przeszedł ale wyrósł nam na pięknego kocurka. Ma 7 miesięcy i waży 5 kilo.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę u mojego ginekologa 27 a 28 prenatalne :) dzisiaj byłam oddać krew na test pappa ale wyników nie będę widziała bo przesyłają prosto do przychodni

Właśnie nie. Nasza klinika jest najlepsza w regionie. Jak już oni rozkładają ręce to n8kt inny nie wchodzi w grę. Liczę na to że może jakimś cudem my się polepszy bo inaczej będzie rodzinna tragedia bo on wychowany przez nas od butelki jak miał kilka dni. Takie nasze dziecko które trzeba było karmić co 2 godziny, ogrzewać, masować bo inaczej się małe koty nie załatwia itp. Dużo przeszedł ale wyrósł nam na pięknego kocurka. Ma 7 miesięcy i waży 5 kilo.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to mlodziutki. Trzymam kciuki zeby jednak wydobrzal!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry