reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się caly czas za cycki lapie i sprawdzam czy bolą :D
Ja nie czy bola bo jakiś czas temu "opadly "i raczej nie bolą , ale oglądam czy mam żyły za każdym razem jak idę do wc to przeglądam się w lustrze [emoji23] myślę , że to już jakąś taka mała paranoja z mojej strony:D no ale cóż jak inaczej niepotrafie..

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja nie czy bola bo jakiś czas temu "opadly "i raczej nie bolą , ale oglądam czy mam żyły za każdym razem jak idę do wc to przeglądam się w lustrze [emoji23] myślę , że to już jakąś taka mała paranoja z mojej strony:D no ale cóż jak inaczej niepotrafie..

Jak mnie podejrzanie mało bolą to też oglądam z każdej strony. Tak samo papier po siku. Paranoja :D

Wiecie z miejscowości z której pochodzę około 2 tyg temu był pogrzeb mojego sąsiada, miał 3 tetniaki w głowie żadnych szans,zaledwie 43 lata żona dużo młodsza, dwoje dzieci 8 i 4, całe życie zarobiony!
A dzis mama z telefonem że zginęła moja koleżanka w wypadku samochodowym, ona też pochodzi z miejscowości w której mieszkałam, przeprowadzila się se dwa lata na swoje, córka 8 lat, dziewczyna która chyba że wszystkimi kontakt by złapała, taka sympatyczna!! A co najgorsze to wracała do domu bo właśnie była pocieszyć ta moja sąsiadka i od niej wracała, życie jest takie kruche... nie wiadomo kiedy i gdzie...

Chyba tak, bo tylko się położę i od razu ból przechodzi i czuć tylko rozpieranie :)

No to na pewno to :)A bierzesz magnez może? Czasami też pobolewa podobno przy brakach chociaż jak to zwykle na nic nie ma reguly bo ja biorę witaminy i magnez od samego początku a i tak pobolewa mnie podbrzusze [emoji4] Ale gdzieś czytałam , że ten sposob sprawdzal sie u dziewczyn [emoji4]

Wiecie z miejscowości z której pochodzę około 2 tyg temu był pogrzeb mojego sąsiada, miał 3 tetniaki w głowie żadnych szans,zaledwie 43 lata żona dużo młodsza, dwoje dzieci 8 i 4, całe życie zarobiony!
A dzis mama z telefonem że zginęła moja koleżanka w wypadku samochodowym, ona też pochodzi z miejscowości w której mieszkałam, przeprowadzila się se dwa lata na swoje, córka 8 lat, dziewczyna która chyba że wszystkimi kontakt by złapała, taka sympatyczna!! A co najgorsze to wracała do domu bo właśnie była pocieszyć ta moja sąsiadka i od niej wracała, życie jest takie kruche... nie wiadomo kiedy i gdzie...

O Matko :( no to faktycznie tragedia w sumie dwie ehh takie to życie kruche i nieprzewidywalne :(

Oj jakie fajne zwierzątka:)

Słodkie ja ma dwóch łobuzów Czesia i Gustawa pieski chichuaua kochane synusie moje
1513857215-ad58d3451ba8374e-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Właśnie nie. Nasza klinika jest najlepsza w regionie. Jak już oni rozkładają ręce to n8kt inny nie wchodzi w grę. Liczę na to że może jakimś cudem my się polepszy bo inaczej będzie rodzinna tragedia bo on wychowany przez nas od butelki jak miał kilka dni. Takie nasze dziecko które trzeba było karmić co 2 godziny, ogrzewać, masować bo inaczej się małe koty nie załatwia itp. Dużo przeszedł ale wyrósł nam na pięknego kocurka. Ma 7 miesięcy i waży 5 kilo.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedaczek :( człowiek chciałby pomóc ale nie wie jak takie to straszne :( oby mu się polepszylo jak to mówią czasami rzeczy niemożliwe stają się możliwe. Cuda się zdarzają i trzeba w to wierzyć:**

Do góry