reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oj biedulko niestety te sny nas nierozpieszczaja za bardzo , ale jedna mam dla Ciebie dobra wiadomość że dużo krwi to duuuzo radości :)moja babcia i mama od zawsze tak powtarzają i głęboko w to wierzę:)
Mi się już parę razy śniło, że ronię. Chyba każda z Nas przynamniej raz taki sen w ciaży będzie miała. Poprostu się martwimy o nasze dzieci :)

Słuchajcie dziewczyny ja dzisiaj miałam tak straszny sen że nigdy bym nie myślał że coś takiego może się prYsnic

Czy wszystkie z Was robią ten Tes z kwi pappa

Słuchajcie dziewczyny ja dzisiaj miałam tak straszny sen że nigdy bym nie myślał że coś takiego może się prYsnic

Mi się dziś takie głupoty śniły masakra ...

Ja nie robię tego testu

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja robię. Podczas badania lekarz wklepuje wyniku testu pappa wkomputer i wtedy mu wychodzą klarowne wyniki. Sam pappa to statystyka, a na samym badaniu nie wszystko widać :) U mnie pappa kosztuje 160 zł, to nie dużo w porównaniu z tym jak dużo spokojniejsza po nim będę :)

reklama
Wiecie w pierwszej ciąży to nawet nie wiedziałam że są takie testy, jedynie co sprawdzałam to co tydzień jak zmieniło i urosło dziecko w moim brzuszku

Do góry