reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
29 września miałam 1 dzień ostatniej miesiączki. Właśnie nie wiem do końca jak to się liczy ;/
Byłam u ginekologa 03.11 - powiedziała mi że jestem w 4 tygodniu.. nie obliczyła mi dnia porodu, więc sama obliczyłam..ale może źle ;/
Ja też miałam ostatnia miesiączkę 29 września wiec jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) dziś wychodzi 5 tydzień i 6 dzień :)

Witajcie [emoji5]

Ja tez cos kiepskawo sie czuje. Bola mnie zatoki i drapie w gardle. Mam nadzieje, ze sie nie rozwinie [emoji53]

@Moni17.06 trzymam kciuki za wizyte!

@Columbina wspolczuje choroby. Mnie tez cos wlasnie rozklada. Ja za to mam problem z zatokami i tez mam nadzieje, ze na antybiotyku sie nie skonczy. Tez jakos musze dac rade w pracy w nocy.

@olaaa7 tak, przecuwbolowo to tylko paracetamol i to tez w I trym ostroznie.

@Marika92 na pewno ciezki bedzie dla Ciebie ten 23.11. Ale chociaz tyle szczescia w tym nieszczesciu, ze masz juz pod sercem kolejne malenstwo. A corcia na pewno nad wszystkim czuwa.

@Dorotea to powodzenia na wizycie! Oby infekcja szybko przeszla.

@Mamka3 i @klaudia1994 witajcie i gratulacje [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, powtórzyłam wczoraj betę i wynik jest nieważny...bo krew za szybko skrzepła i nie zrobili analizy, dziś powtórzyłam, zrobiłam dodatkowo tsh, wynik koło 15 :)

Bo już na 100%bedzie serduszko. Nawet przy przesuniętej owulacji 8 tydzien daje mi gwarancję że będzie serduszko. A wcześniej jak nie będzie to bym się stresowała czy się pojawi.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Otoz cala prawda tez zaluje ze poszlam 5 t 5 d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a moze napiszemy z jakich miejscowosci jestesmy?
Ja jestem z Wrocławia. Jest ktos z okolicy?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry