reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja robię badania bo chce mieć możliwość przygotowania się na to co może mnie czekać. Mamy w rodzinie przypadki zespołu Downa. Mamy nie wiedziały wcześniej. I był sz ok i płacz i depresja po porodzie. A dziecko potrzebowalo opieki, spokoju i miłości a nie nerwow itp. Dlatego chce wiedzieć. Wolę najgorsza prawdę niż niepewność.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Agatka29... W 9t4d już usg było nieprawidłowe... Prenatalne tylko potwierdziły podejrzenia o wadzie, później dla stwierdzenia jaka to wada miałam wykonaną biopsje kosmówki.. Dlatego jestem za takimi badaniami. Wiedziałam już co się dzieje.. Mimo że to było trudne miałam możliwość jakoś się z tym oswoić

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Agatka29... W 9t4d już usg było nieprawidłowe... Prenatalne tylko potwierdziły podejrzenia o wadzie, później dla stwierdzenia jaka to wada miałam wykonaną biopsje kosmówki.. Dlatego jestem za takimi badaniami. Wiedziałam już co się dzieje.. Mimo że to było trudne miałam możliwość jakoś się z tym oswoić

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Dobrze ze są takie badania, to jest trudne dla nas ale nieświadomości chyba gorsza

Naczytałam się na innych forach o ustaniu bólu piersi i oczywiście jestem jeszcze bardziej spanikowana niż byłam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Niemartw sie a już na pewno nie czytaj takich rzeczy każda kobieta inna każda ciąża inna mi ostatnio jak "opadly " to myślałam że zeswiruje a z dzidzia wszystko oki poprostu organizm przyzwyczaja się do hormonów do tej całej zmiany i wraca do "normy " :****

Dobrze ze są takie badania, to jest trudne dla nas ale nieświadomości chyba gorsza
Na pewno... Dowiedzieć się w momencie porodu że dziecko jest nieuleczalnie chore to dopiero musi być szok.. Nie dość że sam poród jest przeżyciem to jeszcze taka informacja.. Stąd skoro medycyna poszła do przodu dlaczego nie korzystać

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiele też jest przypadków że już w łonie matki są przeprowadzane zabiegi, np lekarz mnie ostatnio uświadomił, że gdyby u mnie wystąpił konflikt to dziecko nie umrze jak to kiedyś było, tylko robi się transfuzje krwi w łonie i jest szansa że będzie zyc

Mam nadzieję jednak ze będzie dobrze

reklama
Niemartw sie a już na pewno nie czytaj takich rzeczy każda kobieta inna każda ciąża inna mi ostatnio jak "opadly " to myślałam że zeswiruje a z dzidzia wszystko oki poprostu organizm przyzwyczaja się do hormonów do tej całej zmiany i wraca do "normy " :****
Po prostu dzień przed wizytą świruje strasznie :( gdyby jeszcze wizyta była od rana to chociaż wstała bym i poszła a tak to cały dzień do dupy :( będę myślała stresowała się dobrze, że jutro mam taki "biegający dzień" to może trochę przestanę myśleć o tym :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry