reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moj za to ciagle mi wypomina ze a malo jem ...kupil dzis kilo cukierkow marsow i myslal ze sie skusze. Nic na to nie poradze ze zjem troche i czubata jestem.
A dzis w nocy jak wrocil z pracy przytulil sie i mowi matka schniesz jak cholera! A ja wage mam taka sama....ale rzeczywiscie wymiary jakby mi sie zmniejszyly bo spodnie wisza na dupie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pół kg przytyłam [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Link do: folik - Szukaj w Google: ja ten biore :) pytalam lekarza czy moge brac femibion i kwas i mowil ze tak
Ja też tak biorę :)

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja chyba 9 lat temu strułam się Mc Donaldem w Edynburgu i od tego czasu nie potrafię tam nic zjeść. Czasem jak syn bardzo chce to go tam zabieram, ale ja wypijam shake'a i tyle :) Niemniej KFC bym nie odmówiła :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja jadłam to świństwo pierwszy raz odkąd w ciąży jestem ;) ale nie chciałabym też przeginać bo to nic dobrego niestety :(

Matko i córko. Wrociłam z zakupów 430 zł zostawione w tesco. Cały bagażnik naszego kombi zawalony. A kupowałam tylko to co z listy! Jeszcze i tak musze dokupić ciut śledzi i pełno owoców. W piatek ide do gin będe szczuplejsza o 150 zł a w kolejny piątek mam prenatalne plus test pappa plus oznaczenie grupy krwi i mocz. MASAKRA. Zbankrutuje :D

@paulina1994 będzie dobrze :) trzymam kciuki za silne serduszko skoro jeszcze nie widziałaś :)

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jutro cały dzień będę w nerwach aż do wizyty :( nie dziękuje, podziękuję jak wrócę i będę mogła pochwalić się zdjęciem :)

Jutro cały dzień będę w nerwach aż do wizyty :( nie dziękuje, podziękuję jak wrócę i będę mogła pochwalić się zdjęciem :)

Trzymaj się! Więc że cieżko bo każda z Nas przed wizytą chodzi pewnie z ciśnieniem 160/90 jak nie lepiej :D Pamiętaj że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, może to może Ci jakoś ukoić nerwy :)

reklama
Matko i córko. Wrociłam z zakupów 430 zł zostawione w tesco. Cały bagażnik naszego kombi zawalony. A kupowałam tylko to co z listy! Jeszcze i tak musze dokupić ciut śledzi i pełno owoców. W piatek ide do gin będe szczuplejsza o 150 zł a w kolejny piątek mam prenatalne plus test pappa plus oznaczenie grupy krwi i mocz. MASAKRA. Zbankrutuje :D
Nawet mi nie mów, w tym msc bez żadnych badań na wizyty idzie 300 zł a w przyszłym miesiącu będę musiała zrobić wszystkie badania i dwie wizyty więc chyba zacznę grać w lotto [emoji14] do tego prezenty już mi poszło 500 zł ponad [emoji33]

Do góry