reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moj za to ciagle mi wypomina ze a malo jem ...kupil dzis kilo cukierkow marsow i myslal ze sie skusze. Nic na to nie poradze ze zjem troche i czubata jestem.
A dzis w nocy jak wrocil z pracy przytulil sie i mowi matka schniesz jak cholera! A ja wage mam taka sama....ale rzeczywiscie wymiary jakby mi sie zmniejszyly bo spodnie wisza na dupie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pół kg przytyłam [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Link do: folik - Szukaj w Google: ja ten biore :) pytalam lekarza czy moge brac femibion i kwas i mowil ze tak
Ja też tak biorę :)

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja chyba 9 lat temu strułam się Mc Donaldem w Edynburgu i od tego czasu nie potrafię tam nic zjeść. Czasem jak syn bardzo chce to go tam zabieram, ale ja wypijam shake'a i tyle :) Niemniej KFC bym nie odmówiła :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja jadłam to świństwo pierwszy raz odkąd w ciąży jestem ;) ale nie chciałabym też przeginać bo to nic dobrego niestety :(

Matko i córko. Wrociłam z zakupów 430 zł zostawione w tesco. Cały bagażnik naszego kombi zawalony. A kupowałam tylko to co z listy! Jeszcze i tak musze dokupić ciut śledzi i pełno owoców. W piatek ide do gin będe szczuplejsza o 150 zł a w kolejny piątek mam prenatalne plus test pappa plus oznaczenie grupy krwi i mocz. MASAKRA. Zbankrutuje :D

@paulina1994 będzie dobrze :) trzymam kciuki za silne serduszko skoro jeszcze nie widziałaś :)

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jutro cały dzień będę w nerwach aż do wizyty :( nie dziękuje, podziękuję jak wrócę i będę mogła pochwalić się zdjęciem :)

Jutro cały dzień będę w nerwach aż do wizyty :( nie dziękuje, podziękuję jak wrócę i będę mogła pochwalić się zdjęciem :)

Trzymaj się! Więc że cieżko bo każda z Nas przed wizytą chodzi pewnie z ciśnieniem 160/90 jak nie lepiej :D Pamiętaj że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, może to może Ci jakoś ukoić nerwy :)

reklama
Matko i córko. Wrociłam z zakupów 430 zł zostawione w tesco. Cały bagażnik naszego kombi zawalony. A kupowałam tylko to co z listy! Jeszcze i tak musze dokupić ciut śledzi i pełno owoców. W piatek ide do gin będe szczuplejsza o 150 zł a w kolejny piątek mam prenatalne plus test pappa plus oznaczenie grupy krwi i mocz. MASAKRA. Zbankrutuje :D
Nawet mi nie mów, w tym msc bez żadnych badań na wizyty idzie 300 zł a w przyszłym miesiącu będę musiała zrobić wszystkie badania i dwie wizyty więc chyba zacznę grać w lotto [emoji14] do tego prezenty już mi poszło 500 zł ponad [emoji33]

Do góry