reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
29 września miałam 1 dzień ostatniej miesiączki. Właśnie nie wiem do końca jak to się liczy ;/
Byłam u ginekologa 03.11 - powiedziała mi że jestem w 4 tygodniu.. nie obliczyła mi dnia porodu, więc sama obliczyłam..ale może źle ;/
Ja też miałam ostatnia miesiączkę 29 września wiec jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) dziś wychodzi 5 tydzień i 6 dzień :)

Witajcie [emoji5]

Ja tez cos kiepskawo sie czuje. Bola mnie zatoki i drapie w gardle. Mam nadzieje, ze sie nie rozwinie [emoji53]

@Moni17.06 trzymam kciuki za wizyte!

@Columbina wspolczuje choroby. Mnie tez cos wlasnie rozklada. Ja za to mam problem z zatokami i tez mam nadzieje, ze na antybiotyku sie nie skonczy. Tez jakos musze dac rade w pracy w nocy.

@olaaa7 tak, przecuwbolowo to tylko paracetamol i to tez w I trym ostroznie.

@Marika92 na pewno ciezki bedzie dla Ciebie ten 23.11. Ale chociaz tyle szczescia w tym nieszczesciu, ze masz juz pod sercem kolejne malenstwo. A corcia na pewno nad wszystkim czuwa.

@Dorotea to powodzenia na wizycie! Oby infekcja szybko przeszla.

@Mamka3 i @klaudia1994 witajcie i gratulacje [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, powtórzyłam wczoraj betę i wynik jest nieważny...bo krew za szybko skrzepła i nie zrobili analizy, dziś powtórzyłam, zrobiłam dodatkowo tsh, wynik koło 15 :)

Bo już na 100%bedzie serduszko. Nawet przy przesuniętej owulacji 8 tydzien daje mi gwarancję że będzie serduszko. A wcześniej jak nie będzie to bym się stresowała czy się pojawi.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Otoz cala prawda tez zaluje ze poszlam 5 t 5 d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a moze napiszemy z jakich miejscowosci jestesmy?
Ja jestem z Wrocławia. Jest ktos z okolicy?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry