reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc kobietki Lipcowe :-) przesylam duzo usmiechu konczac 7kroplkwke dzisiaj :-) dzis poranek intesywny, rano biegiem na badania na czczo a pozniej sniadanie w biegu, zeby zdazyc na kroplowki ;-) ledwo zyje,ale mowie do pielegniarek, ze moga ze mna robic wszystko byle tylko groszek mial sie dobrze [emoji1] [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0711.JPG
    DSC_0711.JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Ja biorę Duphavit Pregna. Gin zachwalał, że to jakaś nowość i bardzo dobre. Na początku jak lekarz mi je zalecił to się zdziwiłam bo nigdy nie słyszałam o czymś takim i mam problem żeby je gdzieś kupić. Za pierwszym razem mi się udało od razu w pierwszej aptece za 35,50 zł a teraz szukałam i nigdzie nie było, więc musiałam zamówić, dziś odbieram ale cena już 44,90 zł za 30 sztuk. o_O
Ja za Femibion 1 płaciłam 29,9 za 30 szt ale za Femibion 2 też już widziałam cena koło 42 zł więc też nie mało, a też na 30 dni tylko

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam pojęcia, moja lekarka mówiła żebym już zaczynała brać sam Prenatal Uno ale mam jeszcze 6 tabletek Folianu więc dobiorę na pewno do końca. A Tobie coś Twoja lekarka mówiła ile masz brać? Jakie wyszły Ci w ogóle mutacje? Mi MTHFR 677C-T heterozygota

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mi taka sama jeśli chodzi o MTHFR, do tego PAI-1 4G homozygota, V leiden FV L 1691 G-A heterozygota

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjecie ;) :)

olaaa7 - mi również wieczorami bywa dziwnie ciężko na żołądku, głównie wieczorem pojawiają lub pojawiały się mdłości, jestem wzdęta, czuję taką niestrawność. Te objawy dyspeptyczne powinny minąć razem z pierwszym trymestrem więc już niedługo :) Chciałabym aby również z nimi minęła mi zgaga.

Staraliśmy się jakieś pół roku, a tak naprawdę, na poważnie jakieś 4 miesiące.

Nagini84 fajnie :D Ciekawe jak nasze 7 latki zareagują na dużo młodsze rodzeństwo, trochę się tego boję. Mój jest tak średnio nastawiony, długo przecież był jedynakiem.

Czesc kobietki Lipcowe :-) przesylam duzo usmiechu konczac 7kroplkwke dzisiaj :-) dzis poranek intesywny, rano biegiem na badania na czczo a pozniej sniadanie w biegu, zeby zdazyc na kroplowki ;-) ledwo zyje,ale mowie do pielegniarek, ze moga ze mna robic wszystko byle tylko groszek mial sie dobrze [emoji1] [emoji1]

Ojej to od rana w biegu :( najważniejsze, że z groszkiem w porządku :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedaku. A jak sie czujesz? Lepiej cos? To juz koniec kroplowek czy jeszcze?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjecie ;) :)

olaaa7 - mi również wieczorami bywa dziwnie ciężko na żołądku, głównie wieczorem pojawiają lub pojawiały się mdłości, jestem wzdęta, czuję taką niestrawność. Te objawy dyspeptyczne powinny minąć razem z pierwszym trymestrem więc już niedługo :) Chciałabym aby również z nimi minęła mi zgaga.

Staraliśmy się jakieś pół roku, a tak naprawdę, na poważnie jakieś 4 miesiące.

Nagini84 fajnie :D Ciekawe jak nasze 7 latki zareagują na dużo młodsze rodzeństwo, trochę się tego boję. Mój jest tak średnio nastawiony, długo przecież był jedynakiem.
Oj, niestety ze zgaga to bedzie tylko gorzej [emoji53] Chyba, ze przejdzie w II trym a potem wroci w III.
W pierwszej ciazy pojawila mi sie po polowie dopiero i z tygodnia na tydzien bylo coraz gorzej. Przez 2 ostatnie miesiace zyc mi nie dawala . Teraz mam problemy z zoladkiem i zgaga sie pojawila od poczatku, wiec nie chce myslec co bedzie dalej [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry