reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, jestem w 11 tygodniu 5 dniu :) termin na 5 lipca :) Mam już jednego synka 7 latka, teraz marzy nam się dziewczynka, ale najważniejsze by dziecko było zdrowe :)
Czuję się w miarę dobrze, mdłości chyba przeszły, bóle żołądka też, została jednak zgaga która meczy i męczy :( Chętnie do Was dołączę :)
Witaj i gratuluje [emoji5] Rozgosc sie u nas.
Mnie tez zgaga meczy, do tego mdlosci [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witaj Ula:) fajnie że nas przybywa :)
Będziemy miały jeszcze więcej o czym pisac :)
Co do wizyt to chyba też zejdę na zawał do czwartku :/mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Jem właśnie mandarynki jest mi cholernie nie dobrze a i tak jem
A co do prezentów to my bardziej z mężem kupujemy sobie na urodziny bo już prawie 15 lat że sobą i naprawdę nie mamy pomysłów, a pod choinkę to oczywiście synkowi :)

Witaj Ula:) fajnie że nas przybywa :)
Będziemy miały jeszcze więcej o czym pisac :)
Co do wizyt to chyba też zejdę na zawał do czwartku :/mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Jem właśnie mandarynki jest mi cholernie nie dobrze a i tak jem
Ja tak mam z pomarańczami ! :D Strasznie mi smakują, a mdli mnie po nich jak cholera. Takie błędne koło :D

Ja jestem ciekawa czy dzisiaj znowu dopadną mnie moje cowieczorne dziwne objawy czy wczoraj ten ostatni dzień 11 tygodnia był przełomowy :p Dziewczyny czy Wam też tak dziwnie jest na żołądku wieczorami?

Czesc Ula, witamy na lipcowkach :blink:

Ja mojemu Mezowi nic nie kupuje. Czekamy z niecierpliwoscia na swiateczne wyprzedaze.
To beda okazje.
Na pierwszy rzut idzie NEXT. Tam wydaje z reguly 200-300 e,ale ubran dla chlopakow mam na rok . Teraz jeszcze cos dla dzidzi wyszukam,chociaz mam duzo ubranek po chlopcach (neutralnych) :happy:

Hmm to nie wiem, zobaczymy co jeszcze napisze Marika. Tak mnie to zastanowiło teraz bo czytałam skład tego preparatu, który biorę i właśnie jest napisane w składzie foliany 800 mcg (400%*), w tym: kwas foliowy 400 mcg, kwas lewomefoliowy 400 mcg
To o czym piszecie obie to to samo tylko Solgar ma swoją nazwę metafolin, chociaż o jedno i to samo o naturalną formę kwasu foliowego metylowanego który jest od razu przyswajalny - nie musi być przekształcony z syntetycznego :)

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja jestem ciekawa czy dzisiaj znowu dopadną mnie moje cowieczorne dziwne objawy czy wczoraj ten ostatni dzień 11 tygodnia był przełomowy [emoji14] Dziewczyny czy Wam też tak dziwnie jest na żołądku wieczorami?
U mnie właśnie na wieczór jest najgorzej. Czuję jakby mi coś siedziało na żołądku, okropnie mi niedobrze i czasem kończy się to wymiotami.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry