reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Mój wczorajszy dzień był dość słaby. Koło 11 jak podniosłam się z łóżka przy podcieraniu zobaczyłam taki jakby zbity śluz w kolorze jasnej kawy z mlekiem. Oczywiście włączyła się panika i cały dzień przeleżałam. Później nie było już po tym ani śladu i staram się sobie tłumaczyć, że może to po badaniu i USG. A może to dlatego, że odstawiłam w południe jeden duphaston. W każdym bądź razie wróciłam do początkowej dawki i do wizyty 28 grudnia nic nie zmniejszam. Objawy wszystkie nadal mi towarzyszą, piersi pełne i bolące, nudności i wzdęcia więc mam nadzieję, że dzidziuś sobie tak ładnie fika i tylko troszkę mnie postraszył. Dobrze, że już w czwartek prenatalne to nie muszę długo czekać, żeby go zobaczyć [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Mój wczorajszy dzień był dość słaby. Koło 11 jak podniosłam się z łóżka przy podcieraniu zobaczyłam taki jakby zbity śluz w kolorze jasnej kawy z mlekiem. Oczywiście włączyła się panika i cały dzień przeleżałam. Później nie było już po tym ani śladu i staram się sobie tłumaczyć, że może to po badaniu i USG. A może to dlatego, że odstawiłam w południe jeden duphaston. W każdym bądź razie wróciłam do początkowej dawki i do wizyty 28 grudnia nic nie zmniejszam. Objawy wszystkie nadal mi towarzyszą, piersi pełne i bolące, nudności i wzdęcia więc mam nadzieję, że dzidziuś sobie tak ładnie fika i tylko troszkę mnie postraszył. Dobrze, że już w czwartek prenatalne to nie muszę długo czekać, żeby go zobaczyć [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No albo spadkiem tego progresteronu może jednak potrzebujesz bo wiecej masz rację lepiej brać więcej niż za malo tym bardziej że On w ogóle szkodliwy nie jest może tylko pomóc:* i oczywiscie dużo odpoczywaj :*

czesc dziewczyny,

trzymam kciuki za wasza dzisiejsze wizyty - te planowane i nieplanowane :(
Moja dopiero w czwartek, mam nadzieje ze mój towarzysz krwiaczek sie nie powiększył.

Co do mdłosci to chyba jednak należę do szcześciar bo tylko ok tygodnia mnie meczyly i do tego jedno przytulanko z kibelkiem.

Sny w ciąży to jakaś masakra oczywiście przed nią śniło mi się kilka razy jakieś głupoty, ale to było raz na długi czas, a teraz codziennie jakieś bzdury mi się śnią ja dostanę na głowę chyba jak tak dalej będzie [emoji23] dzisiaj wyjątkowo nie miałam chyba jakiegoś konkretnego snu coś mi się śniło ale nie było to nie normalne [emoji4][emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam dziś straszny sen. Sniło mi się że pojechałam odwiedzić moją mame i rodzeństwo a aich tam nie było i wracałam do domu przez las i znalazłam tam ich powieszone ciała bez głów. Potem mi się śniło że budziłam męża zeby zawiózł mnie do szpitala bo krawie. Przed szpitalem weszłam do łazienki i tam urodziłam zdrowe dziecko. Sny strasznie siadajami na głowę. Bojję sie ostatnio zasypiać

Hey laski jak tam? ja wsuwam paluszki z rana trochę mdlilo ale.lekko bo biorę te leki łagodzące mdłości szału nie ma ale.choc trochę łagodzą mdłości. U mnie troszkę śniegu -2 na termometrze. Trzymam kciuki za wasze wizyty [emoji5].

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Oj dziewczynki... Czy u nas w II trymestrze będzie już spokojniej... Bo narazie widząc po komentarzach to z dnia na dzień gorzej...

f2w39n7303c24ozn.png
Mam nadzieje ze te czarne mysli nam mina.... Przejmujemy sie dziewczynami tym samym o swoje fasolki czy wszystko ok. Jeszcze dobijaja nas sny....ehhh

Wlasnie a jak jest u was z seksem? Ja mam zerowe libido. Jak jest razna tydzien to swieto-a przed ciaza bylo 3-4 razy w tyg.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry