reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hej dziewczynki trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, a Wy proszę trzymajcie za moją mam dziś na 11 ... coś mam mega stresa przed ta wizytą
Głowa do góry:**
Onaszczesliwa2018
No juz jestem w 13 tyg. Bylam w czwartek na wizycie u nowej ginki i ma cito wypisala mi skierowanie ze najpozniej do 24 mam miec prenatalne i wcisneli mnie wlasnie na dzis.[emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać po ja dziś zaczęłam 12 Ty tydzień, a co do snow to dziś miałam strasznie ciężka noc i pół praktycznie niespalam właśnie z powodu koszmarów:* byle do lipca
Onaszczesliwa2018
Hej dziewczynki no to sporo dziś ma wizyty ja też na 16:15 i chyba oszaleje.Trzymam kciuki za nasze wizyty
My też trzymamy za Was
gochagosiaczek
Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
A co się dzieje??
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kurcze kochana co sie stalo?Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Margana
O jej, co sie stalo?Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!
Aniołek[*]8.08.2017
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Mnie jeszcze czasami zamuli.....ale jest w miare juz. Przynajmniej nie zyje na samych sucharach. Jeszcze troche i mam nadzieje ze tobie mina.Mnie mdłości troszkę opuściły chociaż nadal mnie mdli, zapach z lodówki mnie przeraża :/a wczoraj wieczorem bardzo bolała mnie głowa co już ze dwa tyg był spokój
Dzieci w szkole teraz czas nakarnim 4 hihi.
reklama
Podziel się: