reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie mdłości troszkę opuściły chociaż nadal mnie mdli, zapach z lodówki mnie przeraża :/a wczoraj wieczorem bardzo bolała mnie głowa co już ze dwa tyg był spokój

reklama
No juz jestem w 13 tyg. Bylam w czwartek na wizycie u nowej ginki i ma cito wypisala mi skierowanie ze najpozniej do 24 mam miec prenatalne i wcisneli mnie wlasnie na dzis.[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać po;) ja dziś zaczęłam 12 Ty tydzień, a co do snow to dziś miałam strasznie ciężka noc i pół praktycznie niespalam właśnie z powodu koszmarów:* byle do lipca :D

Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

A co się dzieje??

16udyx8di9hvrs5t.png

Mnie mdłości troszkę opuściły chociaż nadal mnie mdli, zapach z lodówki mnie przeraża :/a wczoraj wieczorem bardzo bolała mnie głowa co już ze dwa tyg był spokój
Mnie jeszcze czasami zamuli.....ale jest w miare juz. Przynajmniej nie zyje na samych sucharach. Jeszcze troche i mam nadzieje ze tobie mina.

Dzieci w szkole teraz czas nakarnim 4 hihi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jest już tak źle jem teraz na śniadanie kanapki z serem żółtym pomidorem i musiałam położyć cebulkę, pewnie zaraz mi będzie nie dobrze

Do góry