reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na ostatnie wizycie byłam 9tc+4 i dzidzia machała do Nas i się obracała, mam nadzieję, że też tego doświadczysz :) Do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży, ale po tamtym widoku troszkę to poczułam :) Ale tak na 100% to do mnie dojdzie pewnie jak urodze :D
Do mnie doszło na ostatnim usg gdy zobaczyłam już raczki i nozki [emoji16] ale to był jeszcze 7 tydzień a teraz z każdej wizyty ba wizyte przeżywamy fajny szok [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Z wizyty najbardziej pamiętam, jak lekarz dał na głośno bicie serca... piękny dźwięk, taki regularny.
Wszystko będzie dobrze, statystyka też zaczyna być po naszej stronie. Teraz ryzyko poronienia spada do 1% :)

Moja w marcu skonczy 11 wiec juz pannica na 102. Lubi male dzieci bardzo. Pamietam jak dzis ,miala 3.5 roku jak najmlodszy sie urodzil wrocilam ze szpitala ona przy Matim a Bartek zajal sie paczkami ze szpitala. A jak mlody mial niecale 4 mc to przyniosla mi go do kuchni[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej,
Witam wszystkie licowe mamy, termin mam na 22.Dziś rozpoczęłam 9tydzień. Mam nadzieję, że dotrwam z wami do końca. Już raz "noga" mi się podwinęła, i w czerwcu serduszko przestało bić właśnie w okolicach 9. Teraz trochę umieram ze strachu, zwłaszcza że, wszystkie objawy jakie miałam (ból piersi, lekki ból brzucha) minęły kilka dni temu i śladu po nich nie ma... Na szczęście już we wtorek mam samo usg, ze względu na wcześniejszą historie...
Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co tu pisałyście, bo jest już tego masa:) Mam ogromną nadzieję, że uda mi się tu zagrzać miejsce do samego końca.
Pozdrawiam
Witaj i gratuluje[emoji5]
Przykro mi z powodu Twojej straty. Jest nas tu niestety wiele z takim doswiadczeniem, ale bardzo sie wspieramy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry