reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na ostatnie wizycie byłam 9tc+4 i dzidzia machała do Nas i się obracała, mam nadzieję, że też tego doświadczysz :) Do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży, ale po tamtym widoku troszkę to poczułam :) Ale tak na 100% to do mnie dojdzie pewnie jak urodze :D
Do mnie doszło na ostatnim usg gdy zobaczyłam już raczki i nozki [emoji16] ale to był jeszcze 7 tydzień a teraz z każdej wizyty ba wizyte przeżywamy fajny szok [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Z wizyty najbardziej pamiętam, jak lekarz dał na głośno bicie serca... piękny dźwięk, taki regularny.
Wszystko będzie dobrze, statystyka też zaczyna być po naszej stronie. Teraz ryzyko poronienia spada do 1% :)

Moja w marcu skonczy 11 wiec juz pannica na 102. Lubi male dzieci bardzo. Pamietam jak dzis ,miala 3.5 roku jak najmlodszy sie urodzil wrocilam ze szpitala ona przy Matim a Bartek zajal sie paczkami ze szpitala. A jak mlody mial niecale 4 mc to przyniosla mi go do kuchni[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej,
Witam wszystkie licowe mamy, termin mam na 22.Dziś rozpoczęłam 9tydzień. Mam nadzieję, że dotrwam z wami do końca. Już raz "noga" mi się podwinęła, i w czerwcu serduszko przestało bić właśnie w okolicach 9. Teraz trochę umieram ze strachu, zwłaszcza że, wszystkie objawy jakie miałam (ból piersi, lekki ból brzucha) minęły kilka dni temu i śladu po nich nie ma... Na szczęście już we wtorek mam samo usg, ze względu na wcześniejszą historie...
Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co tu pisałyście, bo jest już tego masa:) Mam ogromną nadzieję, że uda mi się tu zagrzać miejsce do samego końca.
Pozdrawiam
Witaj i gratuluje[emoji5]
Przykro mi z powodu Twojej straty. Jest nas tu niestety wiele z takim doswiadczeniem, ale bardzo sie wspieramy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry