reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak wytlumaczylas?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Prawde tylko bez wiekszych szczegolow [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Noo ze stresu wszystko możliwe haha [emoji16] i jakie moje było zdziwienie, że ta podpaska krwi nie wchlania [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jednak chlopcy sa bardziej prosci w obsludze niz dziewczynki,choc po cichu licze na nia. Tylko zeby nie miala takiego cholerycznego charatkteru jak Oliwia i D. Bo wtedy to prosto z porodowki niech mnie wioza na psychiatryk hahahaha[emoji1]

Ty odbywasz rozmowy o tym skad sie dzieci biora a ja z corka na temat miesiaczki,dobrze ze mam z nia taki otwarty kontakt ze niczego nie wstydzi sie mi powiedziec.

No tak, ja w jej wiwku juz mialam [emoji6] Ale to fakt, wazne zeby wlasnie wyrobic z dzieckiem taki dobry kontakt zeby o wszystkim pogadac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jednak chlopcy sa bardziej prosci w obsludze niz dziewczynki,choc po cichu licze na nia. Tylko zeby nie miala takiego cholerycznego charatkteru jak Oliwia i D. Bo wtedy to prosto z porodowki niech mnie wioza na psychiatryk hahahaha[emoji1]

Ja też liczę na dziewczynkę a facet na chłopca [emoji16] więc jest 50 na 50 [emoji16] ale chcieć sobie można to już wszystko przesądzone

f2w39n7303c24ozn.png

Mi wszystko jedno jaka płeć , ale wstępnie moja ginekolog powiedziała że dzidziuś wygląda jej na dziewczynkę :) a dziś mojemu chłopakowi śniło się że trzyma już 3mc dziecko i jakaś sąsiadka mówi do niego "jaka śliczna dziewczynka" hehe zobaczymy czy proroczy sen :)

p19u3e3koonsmn3x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mi wszystko jedno jaka płeć , ale wstępnie moja ginekolog powiedziała że dzidziuś wygląda jej na dziewczynkę :) a dziś mojemu chłopakowi śniło się że trzyma już 3mc dziecko i jakaś sąsiadka mówi do niego "jaka śliczna dziewczynka" hehe zobaczymy czy proroczy sen :)

p19u3e3koonsmn3x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi całą 1 ciążę śniło się że urodziłam dziewczynkę, a wyszedł chlopiec :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry