reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam jutro wizyte... I strasznie się boję... Tym bardziej, że zaniosę te moje wyniki na toxoplazmoze (każde inne) i lekarz je oceni... A do tego dziś z rana kolejna straszna wiadomość o stracie...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Onaszczesliwa2018 ja właśnie ostatnim razem miałam zanik objawów, i bardzo bardzo silne przeczucie, że już po wszystkim. Jak poszłam na wizytę nie zdziwiłam się jak usłyszałam najgorsze.
Teraz nie mam takie przeczucia, ale po prostu się denerwuje. I pewnie na siłę szukam objawów, i chce mieć pewność, że jest okej. Teraz od początku biorę duphaston, oprócz tego leki na tarczyce (niedoczynność). Mam ogromną nadzieję i chyba większe obawy:)

Ja mam jutro wizyte... I strasznie się boję... Tym bardziej, że zaniosę te moje wyniki na toxoplazmoze (każde inne) i lekarz je oceni... A do tego dziś z rana kolejna straszna wiadomość o stracie...

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też mam wizytę jutro i dziś robiłam powtórkę tokspolaxmozy tsh i konfliktu, a o której godzinie masz?
Witam nowa mamuske :)

f2w39n7303c24ozn.png
Będzie dobrze kochana [emoji8] ja 27 prenatalne i już na sama myśl mi słabo a jeszcze tyle dni przede mną [emoji134]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Będzie dobrze kochana [emoji8] ja 27 prenatalne i już na sama myśl mi słabo a jeszcze tyle dni przede mną [emoji134]

Ja prenatalne 9 stycznia :) będę wtedy już w 13tygodniu ciąży, ale wcześniej się nie dało... Nawet jak ktos jest optymistą a ja jestem to w takiej sytuacji też wkładają się malo optymistyczne myśli...

f2w39n7303c24ozn.png

@Onaszczesliwa2018 ja właśnie ostatnim razem miałam zanik objawów, i bardzo bardzo silne przeczucie, że już po wszystkim. Jak poszłam na wizytę nie zdziwiłam się jak usłyszałam najgorsze.
Teraz nie mam takie przeczucia, ale po prostu się denerwuje. I pewnie na siłę szukam objawów, i chce mieć pewność, że jest okej. Teraz od początku biorę duphaston, oprócz tego leki na tarczyce (niedoczynność). Mam ogromną nadzieję i chyba większe obawy:)

No czyli jest wszystko dobrze , a że się denerwujesz to normalne wszystkie tutaj się denerwujemy dlatego bardzo dobrze, że do nas dołączyłas dziewczyny są świetne i zawsze staramy się wspierać [emoji4]

Ja też mam wizytę jutro i dziś robiłam powtórkę tokspolaxmozy tsh i konfliktu, a o której godzinie masz?
Witam nowa mamuske :)
Nową? Mamy jakaś nową? Nie zauważyłam [emoji4] ja mam na 16h (wcześniej się nie dało )... W środę zaczynam 10tydzien i mam straszną nadzieję, że serduszko będzie :) i że ładnie uroslo Maleństwo :) (może do mnie pomacha)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja prenatalne 9 stycznia :) będę wtedy już w 13tygodniu ciąży, ale wcześniej się nie dało... Nawet jak ktos jest optymistą a ja jestem to w takiej sytuacji też wkładają się malo optymistyczne myśli...

f2w39n7303c24ozn.png

Oczywiscie. Ja tez jestem osobą z reguły mega pozytywna, ale w tej ciazy jakoś stres bardzo często daje za wygraną [emoji33]

Oczywiscie. Ja tez jestem osobą z reguły mega pozytywna, ale w tej ciazy jakoś stres bardzo często daje za wygraną [emoji33]

Oprócz tej lapki z kciukiem w górę powinna być łapka z kciukiem w dół by pokazac, że czegoś się nie lubi... Bo stres w ciąży to to czego nie lubię bardziej od mdlosci, wymiotów itp itd

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nową? Mamy jakaś nową? Nie zauważyłam [emoji4] ja mam na 16h (wcześniej się nie dało )... W środę zaczynam 10tydzien i mam straszną nadzieję, że serduszko będzie :) i że ładnie uroslo Maleństwo :) (może do mnie pomacha)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja na ostatnie wizycie byłam 9tc+4 i dzidzia machała do Nas i się obracała, mam nadzieję, że też tego doświadczysz :) Do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży, ale po tamtym widoku troszkę to poczułam :) Ale tak na 100% to do mnie dojdzie pewnie jak urodze :D

Do góry