reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam jutro wizyte... I strasznie się boję... Tym bardziej, że zaniosę te moje wyniki na toxoplazmoze (każde inne) i lekarz je oceni... A do tego dziś z rana kolejna straszna wiadomość o stracie...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Onaszczesliwa2018 ja właśnie ostatnim razem miałam zanik objawów, i bardzo bardzo silne przeczucie, że już po wszystkim. Jak poszłam na wizytę nie zdziwiłam się jak usłyszałam najgorsze.
Teraz nie mam takie przeczucia, ale po prostu się denerwuje. I pewnie na siłę szukam objawów, i chce mieć pewność, że jest okej. Teraz od początku biorę duphaston, oprócz tego leki na tarczyce (niedoczynność). Mam ogromną nadzieję i chyba większe obawy:)

Ja mam jutro wizyte... I strasznie się boję... Tym bardziej, że zaniosę te moje wyniki na toxoplazmoze (każde inne) i lekarz je oceni... A do tego dziś z rana kolejna straszna wiadomość o stracie...

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też mam wizytę jutro i dziś robiłam powtórkę tokspolaxmozy tsh i konfliktu, a o której godzinie masz?
Witam nowa mamuske :)

f2w39n7303c24ozn.png
Będzie dobrze kochana [emoji8] ja 27 prenatalne i już na sama myśl mi słabo a jeszcze tyle dni przede mną [emoji134]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Będzie dobrze kochana [emoji8] ja 27 prenatalne i już na sama myśl mi słabo a jeszcze tyle dni przede mną [emoji134]

Ja prenatalne 9 stycznia :) będę wtedy już w 13tygodniu ciąży, ale wcześniej się nie dało... Nawet jak ktos jest optymistą a ja jestem to w takiej sytuacji też wkładają się malo optymistyczne myśli...

f2w39n7303c24ozn.png

@Onaszczesliwa2018 ja właśnie ostatnim razem miałam zanik objawów, i bardzo bardzo silne przeczucie, że już po wszystkim. Jak poszłam na wizytę nie zdziwiłam się jak usłyszałam najgorsze.
Teraz nie mam takie przeczucia, ale po prostu się denerwuje. I pewnie na siłę szukam objawów, i chce mieć pewność, że jest okej. Teraz od początku biorę duphaston, oprócz tego leki na tarczyce (niedoczynność). Mam ogromną nadzieję i chyba większe obawy:)

No czyli jest wszystko dobrze , a że się denerwujesz to normalne wszystkie tutaj się denerwujemy dlatego bardzo dobrze, że do nas dołączyłas dziewczyny są świetne i zawsze staramy się wspierać [emoji4]

Ja też mam wizytę jutro i dziś robiłam powtórkę tokspolaxmozy tsh i konfliktu, a o której godzinie masz?
Witam nowa mamuske :)
Nową? Mamy jakaś nową? Nie zauważyłam [emoji4] ja mam na 16h (wcześniej się nie dało )... W środę zaczynam 10tydzien i mam straszną nadzieję, że serduszko będzie :) i że ładnie uroslo Maleństwo :) (może do mnie pomacha)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja prenatalne 9 stycznia :) będę wtedy już w 13tygodniu ciąży, ale wcześniej się nie dało... Nawet jak ktos jest optymistą a ja jestem to w takiej sytuacji też wkładają się malo optymistyczne myśli...

f2w39n7303c24ozn.png

Oczywiscie. Ja tez jestem osobą z reguły mega pozytywna, ale w tej ciazy jakoś stres bardzo często daje za wygraną [emoji33]

Oczywiscie. Ja tez jestem osobą z reguły mega pozytywna, ale w tej ciazy jakoś stres bardzo często daje za wygraną [emoji33]

Oprócz tej lapki z kciukiem w górę powinna być łapka z kciukiem w dół by pokazac, że czegoś się nie lubi... Bo stres w ciąży to to czego nie lubię bardziej od mdlosci, wymiotów itp itd

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nową? Mamy jakaś nową? Nie zauważyłam [emoji4] ja mam na 16h (wcześniej się nie dało )... W środę zaczynam 10tydzien i mam straszną nadzieję, że serduszko będzie :) i że ładnie uroslo Maleństwo :) (może do mnie pomacha)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja na ostatnie wizycie byłam 9tc+4 i dzidzia machała do Nas i się obracała, mam nadzieję, że też tego doświadczysz :) Do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży, ale po tamtym widoku troszkę to poczułam :) Ale tak na 100% to do mnie dojdzie pewnie jak urodze :D

Do góry