reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny mampytanie techniczne. Przy jakim cisnieniu w ciąży zgłosic się do lekarza? wczoraj przez cały dzien miałam w granicach 140/85, dziś póki co 130/80. Nie wiem czy mam jechać do lekarza bo nie chce wyjść na panikarę :(
Te wczorajsze masz takie graniczne. Ja mialam nadcisnienie w koncoqce 1 ciazy to przy 145/90 wlaczyli mi leki. Kontroluj przez tydzien i zapisuj to duzo da na wywiadzie u lekarza. Ja mialam skoko nawet 160/100 i tetno ponad 100. Ale mialam rowniez bialkomocz i zatrzymanie wody. Takze radze to obserwowac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mampytanie techniczne. Przy jakim cisnieniu w ciąży zgłosic się do lekarza? wczoraj przez cały dzien miałam w granicach 140/85, dziś póki co 130/80. Nie wiem czy mam jechać do lekarza bo nie chce wyjść na panikarę :(
A i zapomnialam przy nadcisnieniu mialam tak ze czesto krecili mi sie w glowoe i widzialam takie iskierki przed oczami. Nie non stop ale wlasnie takie uderzenia.
U mnie w domu rodzinnym palili wszyscy, u teściów nie pali nikt :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Za mną nieprzespana, smutna noc :sad:
Będę się z Wami żegnać. Niestety nie dane mi będzie zostać lipcową mamą. Wczoraj na wizycie nie usłyszeliśmy już bicia serduszka, a nasze maleństwo nie urosło nic od poprzedniej wizyty i obumarło :(. Strasznie to wszystko boli tym bardziej, że nie miałam żadnych niepokojących sygnałów, no może ostatnio mówiłam że chyba coś piersi przestały być tkliwe. Mam podjąć decyzję co dalej... Tłukę się z tą masą okropnych myśli. Mam ogromne wsparcie w mężu ale nie wiem czy dam radę czekać do samoistnego poronienia, czy wziąć leki, a może łyżeczkowanie. Świadomość martwego dziecka jest nie do opisania. Tak bardzo się cieszyłam i pokochałam to malutkie serduszko, które zdążyłam ostatnio usłyszeć.
Życzę Wam Kochane samych cudownych chwil.
Jejku kochana tak bardzo mi przykro [emoji20] Wiem, ze zadne slowa nie sa tetaz odpowiednie, ale Twoj Abiolek na pewno szybko do Ciebie wroci.
Co do decyzji to na pewno jest bardzo trudna. Jesli by obylo sie bez zabiegu na pewno moglibyscie sie szybciej starac, ale to Ty musisz zadecydowac czy dasz rade.
Trzymaj sie jakos...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam w czwartek wizytę, a jeszcze nie widziałam maluszka więc jeszcze po tym co dziś przeczytałam u Kalinova to już konkretnie stres mnie dopadł :( mam nadzieję, że w czwartek przekaże Wam radosne wieści :)

Na pewno zobaczysz. Ja parę dni temu też tak schizowalam. Ja chodze prywatnie do gina do prywanej kliniki i też są właśnie te ekrany dla mamy. Jak mi włożył usg to ja zamknęłam oczy bo się tak bałam :) Dopiero otworzyłam jak powiedział "o jest dzidziuś!" :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Na pewno zobaczysz. Ja parę dni temu też tak schizowalam. Ja chodze prywatnie do gina do prywanej kliniki i też są właśnie te ekrany dla mamy. Jak mi włożył usg to ja zamknęłam oczy bo się tak bałam :) Dopiero otworzyłam jak powiedział "o jest dzidziuś!" :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Kurcze daj spokój ja już mam stres taki, że szok, jak ostatnio byłam na wizycie i zaczął jeździć tym USG to myślałam, że zawał murowany ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

U mnie u lekarza tez jest ten ekran on mi daje to usg na brzuch ja patrzę na ten ekran a tam nic nie wiedac ja już schiz a okazało się ze maluszek do kręgosłupa bardziej przyklejony i dopiero jak bardziej przyłoży to usg to pięknie się wyłonił

Ja dalej zdycham nie rzygam ale mam biegunkę ..

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny miał któraś z was jelitowke teraz w ciazy???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie mialam, ale jedyne co moge doradzic to jak zawsze przy jelitowce lekkostrawna diwta i przede wszystkim pic jak najwiecej.
A jak cos Cie zaniepokoi to do lekarza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie mialam, ale jedyne co moge doradzic to jak zawsze przy jelitowce lekkostrawna diwta i przede wszystkim pic jak najwiecej.
A jak cos Cie zaniepokoi to do lekarza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pije dużo na obiad tylko rosół sobie zjem na szczęście nie rzygam
Ale jak jutro tez będzie mnie to trzymać to pojadę do lekarza

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry