reklama
@Nowaja16 ja mam neoparin, clexane miałam poprzednio i do tego mam FEMIBION ale wspomagam się kwasem foliowym metylowanym z firmy Solgar współczuję z powodu straty maluszka w tak wysokiej ciąży. ale tak jak mówisz musi być teraz dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Neoparin to w sumie to samo. Polska firma a clexane francuska, dużo tańszy ale lekarze różnie do niego podchodzą. Wg mnie jest okRozumiem a ten neoparin różni się czym od clexane? Teraz będzie napewno dobrze musimy myśleć pozytywnie zobaczysz, że w lipcu będziemy szybkie cieszyć się dzieciatkami super ze jesteś z nami :*
27.06.17 Anastazja [*]
Zastrzyki robię sobie sama, została mi wprawa po poprzedniej ciąży, chociaż nie ukrywam że miewam kryzys i robię sobie świetne siniaki tęcza jak nic, ale dla kropeczki wszystkoMatika92 a jak znosisz zastrzyki? Bo ja sama nie jestem w stanie sobie zrobić musi mi mąż robić :/
27.06.17 Anastazja [*]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny czy was też tak mdli, nie mogę nic mówić aż tak mi niedobrze :/
Tak :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Już lipcówki ale ten czas leci powodzenia dziewczyny!!! Spokojnej ciąży każdej z Was [emoji5]
---31tc---
Dziekuje)))
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Co do fb to weszłam ale opuściłam grupę... Już Wam mówię dlaczego. Ponieważ jest tam grupa dziewczyn ktore zaszły i które jeszcze się starają i nie mogą zajść. To logiczne że każda z tych grup ma inne tematy. Ta która się stara będzie pisać i czymś innym niż my już po pozytywnych testach. Mając na względzie dziewczyny które się starają a nie mogą zajść wiem że nie będę opowiadać jak to jest fajnie w ciąży zwyczajnie dlatego żeby ich nie urazić. Dlatego jestem za tym by lipcowe mamy miały swój wątek zamknięty tak jak już któraś to tutaj proponowala. Z czasem możemy założyć fb Ale tylko dla lipcowych mam. Z wrzesniowymi mamami 2015 mamy właśnie taki kontakt Ale grupa na fb powstała dopiero przed porodem. I to też nie wszystkie tylko te które były aktywne i odnosiły się z szacunkiem do drugich.
Nie no oczywiscie ze nie sens staraczki ciezarowki razem!![emoji33][emoji33]
reklama
Podziel się: