reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ja mam neoparin, clexane miałam poprzednio i do tego mam FEMIBION ale wspomagam się kwasem foliowym metylowanym z firmy Solgar :) współczuję z powodu straty maluszka w tak wysokiej ciąży. :( ale tak jak mówisz musi być teraz dobrze :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A skąd wiadomo że organizm nie przyjmuje normalnego kwasu i trzeba brać metylowany?

reklama
A skąd wiadomo że organizm nie przyjmuje normalnego kwasu i trzeba brać metylowany?
Zrobiłam badania genetyczne, wkleiłam wyżej moje wyniki, MTHFR odpowiada za przyswajanie kwasu foliowego, taki zwykły syntetyczny jest dla mnie szkodliwy

27.06.17 Anastazja [*]

Uspilam mlodego, ciekawe czy nie bede plamic bo caly dzien byla cisza. Dobrze, ze w sobote wraca moj maz to moze troche odpoczne

Marika witaj;) Ja mamusia corki z ivf a teraz cud naturalnie .... kazda z nas jakis bagaz doswiadczen ma tu jednak poronienia to najgorsze co moze byc
Dobrze ze znasz przyczyne to powinno slutecznie pomoc
Slyszalam o tej genetyce nie raz ;....
Tera. JuZ bedzue dobrze [emoji173]️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ja dziś lekko plamiłam i już łzy w oczach... Dostałam duphaston i mam nadzieję że będzie ok

27.06.17 Anastazja [*]
Ja wczoraj zaczelam plamic bo to moj termin @. Dzisiaj rano, tez jeszcze bylo troche ale potem caly dzien spokoj. Jeszcze nie bylam u lekarza

@Peugeotka36 nie dopuszczamy innej myśli że może być źle :) ale strach jakiś zawsze zagląda, mam nadzieję że to plamienie to też epizod bez konsekwencji

27.06.17 Anastazja [*]

c55fe6hhxk4yrdwm.png

reklama
Do góry