reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ja mam neoparin, clexane miałam poprzednio i do tego mam FEMIBION ale wspomagam się kwasem foliowym metylowanym z firmy Solgar :) współczuję z powodu straty maluszka w tak wysokiej ciąży. :( ale tak jak mówisz musi być teraz dobrze :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A skąd wiadomo że organizm nie przyjmuje normalnego kwasu i trzeba brać metylowany?

reklama
A skąd wiadomo że organizm nie przyjmuje normalnego kwasu i trzeba brać metylowany?
Zrobiłam badania genetyczne, wkleiłam wyżej moje wyniki, MTHFR odpowiada za przyswajanie kwasu foliowego, taki zwykły syntetyczny jest dla mnie szkodliwy

27.06.17 Anastazja [*]

Uspilam mlodego, ciekawe czy nie bede plamic bo caly dzien byla cisza. Dobrze, ze w sobote wraca moj maz to moze troche odpoczne

Marika witaj;) Ja mamusia corki z ivf a teraz cud naturalnie .... kazda z nas jakis bagaz doswiadczen ma tu jednak poronienia to najgorsze co moze byc
Dobrze ze znasz przyczyne to powinno slutecznie pomoc
Slyszalam o tej genetyce nie raz ;....
Tera. JuZ bedzue dobrze [emoji173]️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ja dziś lekko plamiłam i już łzy w oczach... Dostałam duphaston i mam nadzieję że będzie ok

27.06.17 Anastazja [*]
Ja wczoraj zaczelam plamic bo to moj termin @. Dzisiaj rano, tez jeszcze bylo troche ale potem caly dzien spokoj. Jeszcze nie bylam u lekarza

@Peugeotka36 nie dopuszczamy innej myśli że może być źle :) ale strach jakiś zawsze zagląda, mam nadzieję że to plamienie to też epizod bez konsekwencji

27.06.17 Anastazja [*]

c55fe6hhxk4yrdwm.png

reklama
Do góry