reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć @Marika92,

@Marika92 i @Nowaja16 glowa do góry i do przodu :) będzie dobrze

Ja z usypianiem tez teraz walcze - 30-40 min snu i łeeeeeeeeee gdzie cycek!!??
Przypomnij ile Twoja maluda ma? Moj to juz teraz fajnie usypia, odkad nie spi w dzien 19.30 mleko, 10-15 minut I spi. Bo moja Marianna to chodzi spac tak 21.30 ale ona juz duza dziewczyna 7 lat to sie sama umyje, ubierze wiec bez problemu

@atomek wlasnie mi uswiadomilas, ze za 8 mIesięcy będę miała to samo xD moje dzieci teraz o 19.30 idą do łóżek i same zasypiają, więc mam luz. Ten pociąg macierzynski jest tak silny, ze chce sama z tego spokoju zrezygnowac i pchac sie z powrotem w pieluchy i nieprzespane noce ;)

Od kiedy wcina stałe pokarmy to w ciągu dnia domaga sie 3-4 razy, ale noce to jest dramat. Ja już przestałam marzyć o przespanej nocy... on nadejdzie jak juz dzieci dorosną i przestaną chodzić na imprezy albo się wyprowadza

reklama
@olaaa7 super beta [emoji5]

@Olusja1987 nie wiem od czego to zalezy. Ja dostalam recepte na Luteine z refundacja i zaplacilam duzo mniej

@Marika92 witaj [emoji5] Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. To musialo byc straszne. Jednoczesnie gratuluje kolejnej ciazy. Teraz musi byc dobrze jak juz masz odpowiednie leki.
Ja tez w sierpniu stracilam ciaze, ale na bardzo wczesnym etapie.
Dzis to moj 4t6d

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry