reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A i jeszcze go napewno chcę zapytać o tą kawę :) bo w domu na mnie krzyczą, a ja kurcze lubię kawę i jasne, że zrobię dla dziecka wszystko, ale ta kawa tak za mną chodzi codziennie, że szok :) a wy pijecie ? Ile dziennie ? Kurcze powiedzcie mi bardzo szkodzi jak siedzi się wśród osób palących ? Nie chciałabym unikać wizyt u mamy całą ciążę, ale tam napewno nikt nie przestanie przy mnie palić bo ja tak chce :( wiecie oni wychodzą z założenia że ja nie palę to co mi szkodzi, że palą oni :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije jedna dziennie z ekspresu z mlekiem [emoji6]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja nie mieszkam z mamą :) u teściów nikt nie pali :) ja sama paliłam kilka lat :) dobra popalałam ale 2 lata temu rzuciłam to świństwo i teraz każdego do tego namawiam sama nie wiem jak mogłam palić :/
Jak by ktoś chciał rzucić polecam książkę Allena Cara Jak skutecznie rzucić palenie :)

No widzisz to chyba nie powinien dla nich byc problem zeby nie palic jak jestes. Ja bie mialam wyjscia, mieszkalam z nimi.
Ja akurat pale i chyba nigdy nie rzuce. No ale to juz inna bajka [emoji6]
Teraz oczywiscie nie pale.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A chciałabym Was się zapytać ;) bo mój ginekolog mówił mojej koleżance że od 3 msc ciąży powinna spać na lewym boku bo po prawej stronie przebiega jakaś żyła, która odpowiada za dotlenienie dziecka nie chce was wprowadzić w błąd ale coś takiego mi mówiła ;) przestrzegacie tego bo ja jak zawsze spałam na lewym boku to teraz jak na złość ciągle w nocy przekręcam się na prawy :/mam jeszcze trochę czasu do 3 msc ale czym wcześniej się przestawie tym lepiej
:dry:
Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazand lezenie na lewej strony ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku itp. Prawa strona tez nie jest idealna.
Najlepiej podobno lezec na plecach. Cialo jest wtedy maksymalnie zrelaksowane, nie ma napietych miesni,pluca i serce nie sa scisniete..
Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazand lezenie na lewej strony ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku itp. Prawa strona tez nie jest idealna.
Najlepiej podobno lezec na plecach. Cialo jest wtedy maksymalnie zrelaksowane, nie ma napietych miesni,pluca i serce nie sa scisniete..
:errr:

Jest wyżej :) już wrzuciłam

f2w39n7303c24ozn.png
Już zauważyłam, ale zdążyłam poprosić :) no więc dziękuję ci bardzo bo miałabym nie lada wyczyn spać na lewym boku bo właśnie wszystko mi drętwieje a pilnowałam się jak głupia [emoji14] i w nocy dziś prawie się popłakałam bo mówię do męża że mam się uczyć spać na lewym boku, a ja się przekręcam [emoji23]

Ja ma dwie chichuaua przecudowne kochane orzywiazuja się mocno tylko chcą się tulić Czesio ma 2 kg i 3 lata a Gustaw 4 miesiące i 1 kg są bardzo kochane dla dzieci, uwielbiają się bawić bardzo grzeczne i traktuje je jak swoich syneczkow a oni mnie jak swoją mamę [emoji23] pozatym bardzo ekonomiczne na miesiąc idzie 2 kg karmy suchej tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazane lezenie na lewej stronie ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku,niedotlenienia itp. Prawa strona tez nie jest idealna.

Już zauważyłam, ale zdążyłam poprosić :) no więc dziękuję ci bardzo bo miałabym nie lada wyczyn spać na lewym boku bo właśnie wszystko mi drętwieje a pilnowałam się jak głupia [emoji14] i w nocy dziś prawie się popłakałam bo mówię do męża że mam się uczyć spać na lewym boku, a ja się przekręcam [emoji23]

W takim razie dobrze, że wyszedł ten temat [emoji16] będziesz miała spokojna noc :) dla dziecka jest ważne byśmy były zadowolone, odprezone i wyspane [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja ma dwie chichuaua przecudowne kochane orzywiazuja się mocno tylko chcą się tulić Czesio ma 2 kg i 3 lata a Gustaw 4 miesiące i 1 kg są bardzo kochane dla dzieci, uwielbiają się bawić bardzo grzeczne i traktuje je jak swoich syneczkow a oni mnie jak swoją mamę [emoji23] pozatym bardzo ekonomiczne na miesiąc idzie 2 kg karmy suchej tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystko zależy od wychowania :) Ja zostałam pogryziona przez chichuaue i ratlerka. Nawet jamnika da się wychować na mordercę. Koleżanka ma hodowle amstaffów, wszystkie to ciepłe tulące sie do wszystkiich kluchy :) Ja mam owczarka niemieckiego 7 letniego,waży 37 kg. Nie wyobrażam sobie innego. Jest tak piekielnia inteligentna, wdzięczna za wszytsko i kochana, że aż mnie smutek ogarnia na myśl że psy nie żyją wiecznie :(

reklama
Do góry