reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamaginekolog jakiś czas temu obaliła ten mit :) Tylko nie pamietamw którym z artykułów. Wyjątkiem są ciaże mnogie i ciąże z dużym wielowodziem. Ale wtedy lekarz mowi przyszłej mamie na którym boku powinna spaćbo nie zawsze jest to lewy bok :)
Oo podrzucisz artykuł? Będę wdzięczna ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i jeszcze go napewno chcę zapytać o tą kawę :) bo w domu na mnie krzyczą, a ja kurcze lubię kawę i jasne, że zrobię dla dziecka wszystko, ale ta kawa tak za mną chodzi codziennie, że szok :) a wy pijecie ? Ile dziennie ? Kurcze powiedzcie mi bardzo szkodzi jak siedzi się wśród osób palących ? Nie chciałabym unikać wizyt u mamy całą ciążę, ale tam napewno nikt nie przestanie przy mnie palić bo ja tak chce :( wiecie oni wychodzą z założenia że ja nie palę to co mi szkodzi, że palą oni :(

Wiesz co z tym paleniem to ponoc bierne jest bardziej szkodliwe. Ja w pierwszej ciazy mieszkalam z rodzicami i mama palila. Jak sie coeka urodzila tez. I nic na to nie moglam poradzic. Ta wiec nie zawsze mamy wyjscie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie od wczoraj wieczora czysto. Byłam rano na wizycie w klinice, Pan doktor zaraz mnie uspokoił ze serducho bije, i pokazal miejsce gdzie musiał być malutki krwiaczek. Pierwszy raz sie spotkalam by oprocz ekranu usg, nad lozkiem byl wielki telewizor gdzie widac wyraznie dzidzie ;) tak więc liczylam wszystkie paluszki, wszystko dokladnie obejrzalam i na prawde jest mi dużo lepiej.
To super!
Ja w pierwszej ciazy na polowkoqym bylam w gabinecie gdzie byl taki telewizor. Fajna sprawa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bardzo fajne, sąsiad miał tylko niestety też bardzo często i poważnie chorują :( ślinienie mnie nie przeraża bo będzie na dworze, a i usposobienie ma bardzo fajne do dzieci :) moim marzeniem jest nowofundland, ale niestety z rodowodem ładny egzemplarz to koszt około 3 tys więc nie na moją kieszeń i koszt utrzymania wysoki :)

Moze trafil akurat z takiego miotu,ja kupilam wlasnie od sasiadki dla mojek chrzesnej i raz chorowal od kleszcza. A tak to je co popadnie zadna jakas specjalna karma i ma sie swietnie,a najwieksza frajde maja dzieciaki jak je ciagnie w zime na sankach.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze trafil akurat z takiego miotu,ja kupilam wlasnie od sasiadki dla mojek chrzesnej i raz chorowal od kleszcza. A tak to je co popadnie zadna jakas specjalna karma i ma sie swietnie,a najwieksza frajde maja dzieciaki jak je ciagnie w zime na sankach.

Napewno przemyśle zakup :) to będzie podjęta bardzo odpowiedzialna decyzja bo dla mnie zwierzę to prawie jak człowiek więc nie na chwilę i nie od tak, ale dziękuję za podpowiedź :)

Oj kochana skad ja to znam....mnie wszystko wkur.....nawet zle poscielone lozko,a potem robie wyklad jak to wszystko na mojej glowie. Zamiast zwrocic uwage to nakrecam sie jeszcze bardziej.

A ja mam odwrotnie jak zawsze nerwus tak teraz wyluzowana wiecznie na haju [emoji23] ja powiedziałam mężowi ze musimy sypailnie przenieś jak się dziecko urodzi i cały dom wyremontować a 3 lata temu się wprowadziliśmy do nowego [emoji23] także mi hormony tez graja

16udyx8di9hvrs5t.png

Wiesz co z tym paleniem to ponoc bierne jest bardziej szkodliwe. Ja w pierwszej ciazy mieszkalam z rodzicami i mama palila. Jak sie coeka urodzila tez. I nic na to nie moglam poradzic. Ta wiec nie zawsze mamy wyjscie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja nie mieszkam z mamą :) u teściów nikt nie pali :) ja sama paliłam kilka lat :) dobra popalałam ale 2 lata temu rzuciłam to świństwo i teraz każdego do tego namawiam sama nie wiem jak mogłam palić :/
Jak by ktoś chciał rzucić polecam książkę Allena Cara Jak skutecznie rzucić palenie :)

reklama
Do góry