reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czytałam później artykuły na ten temat w internecie i rzeczywiście takie coś jest, ale pytanie na ile to jest ważne ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba zapytac sie ginekologa na ile to jest wazne. Poki co to ja se spie jeszcze na brzuchu.[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My tez rozmawiamy o roznych rzeczach dla Kropki. To przyjemnosc i relaks. Zatrzymuje trudne mysli.
Duzo rzeczy mialam powybieranych przy Synku. Teraz weryfikuje tamte wybory. Wiele rzeczy mam dostac po moich siostrach, czekamy na poznanie plci tylko :)

A ja wszystko bede kompeletowac od nowa. Wszystko powydawalam po szaranczy,bo nie myslalam ze beda mi te rzeczy potrzebne. Moja corka cz3ka bardziej na poznanie plci niz ja. Ja to moglabym sie dowiedziec dopiero po porodzie.

Ja pierwsze slysze,serio. Ale moze cos w tym jest jak juz bylam przed cc to lezam kilka h tylko na lewej stronie pod ktg.

Tak to prawda, ze nie powinno sie za dlugo lezec na lewym boku, bo rosnaca macica moze uciskac na ta zyle. Ale ja np. nie potrafie lezec przez cala noc w jednej pozycji i i tak sie przekrecam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A nie nie lepszy bernanczyk...moja sasiadka ma ta rase. Sa super przyjazne dla dzieci i nie slinia sie tak. Rozmiarami sa podobne do bernardyna. Sa to bardzo madre psy.

Bardzo fajne, sąsiad miał tylko niestety też bardzo często i poważnie chorują :( ślinienie mnie nie przeraża bo będzie na dworze, a i usposobienie ma bardzo fajne do dzieci :) moim marzeniem jest nowofundland, ale niestety z rodowodem ładny egzemplarz to koszt około 3 tys więc nie na moją kieszeń i koszt utrzymania wysoki :)

Zapytam mojego ginekologa przy najbliższej wizycie jak to z tym spaniem jest :) chociaż znając życie to kartkę bym musiała z pytaniami zrobić bo z tego stresu zapomnę jak się nazywam :)

A i jeszcze go napewno chcę zapytać o tą kawę :) bo w domu na mnie krzyczą, a ja kurcze lubię kawę i jasne, że zrobię dla dziecka wszystko, ale ta kawa tak za mną chodzi codziennie, że szok :) a wy pijecie ? Ile dziennie ? Kurcze powiedzcie mi bardzo szkodzi jak siedzi się wśród osób palących ? Nie chciałabym unikać wizyt u mamy całą ciążę, ale tam napewno nikt nie przestanie przy mnie palić bo ja tak chce :( wiecie oni wychodzą z założenia że ja nie palę to co mi szkodzi, że palą oni :(

Hej i jak tam byłaś wczoraj na IP? Jak się Masz?
U mnie od wczoraj wieczora czysto. Byłam rano na wizycie w klinice, Pan doktor zaraz mnie uspokoił ze serducho bije, i pokazal miejsce gdzie musiał być malutki krwiaczek. Pierwszy raz sie spotkalam by oprocz ekranu usg, nad lozkiem byl wielki telewizor gdzie widac wyraznie dzidzie ;) tak więc liczylam wszystkie paluszki, wszystko dokladnie obejrzalam i na prawde jest mi dużo lepiej.

reklama
U mnie od wczoraj wieczora czysto. Byłam rano na wizycie w klinice, Pan doktor zaraz mnie uspokoił ze serducho bije, i pokazal miejsce gdzie musiał być malutki krwiaczek. Pierwszy raz sie spotkalam by oprocz ekranu usg, nad lozkiem byl wielki telewizor gdzie widac wyraznie dzidzie ;) tak więc liczylam wszystkie paluszki, wszystko dokladnie obejrzalam i na prawde jest mi dużo lepiej.
I moja dzidzia ma 5 cm :)

Do góry