reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
[emoji1] i jaki werdykt z miejsxem na lozeczko?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie doszliśmy do porozumienia [emoji23] skończyło się na ostrej wymianie zdań [emoji23] w zasadzie to mu powiedziałam, że jak nie podoba mu się w tym miejscu może zamieszkać w pokoju na dole i spać ze mną nie musi [emoji23] także tego hormony szaleją [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji1] i jaki werdykt z miejsxem na lozeczko?

W zasadzie teraz się z tego śmieje, ale w tamtej chwili moje zdenerwowanie było niebezpieczne [emoji23] cycki mnie nie bolą, ale za to płacze o wszystko, nie długo zacznę płakać bo łazienka jest zajęta [emoji23] albo bułka nie tak przekrojona [emoji23]

Zazdroszcze zywej choinki. Piekna jest

Dzieki [emoji5] U rodzicow zawsze byla szruczna. Odkad mieszkamy u siebie zawsze mamy zywa w donicy, a potem wkopujemy na dzialke. Juz pieknie rosnal 3 duze i 2 male [emoji3]
A Wy czemu nie mozecie miec zywej?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My tez rozmawiamy o roznych rzeczach dla Kropki. To przyjemnosc i relaks. Zatrzymuje trudne mysli.
Duzo rzeczy mialam powybieranych przy Synku. Teraz weryfikuje tamte wybory. Wiele rzeczy mam dostac po moich siostrach, czekamy na poznanie plci tylko :)

Dzieki [emoji5] U rodzicow zawsze byla szruczna. Odkad mieszkamy u siebie zawsze mamy zywa w donicy, a potem wkopujemy na dzialke. Juz pieknie rosnal 3 duze i 2 male [emoji3]
A Wy czemu nie mozecie miec zywej?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Co roku mielismy zywa ale odkad mamy Odiego(pekinczyka) to mamy stuczna bo jak byla zywa to wiecznie sikal na nia.

Co roku mielismy zywa ale odkad mamy Odiego(pekinczyka) to mamy stuczna bo jak byla zywa to wiecznie sikal na nia.

Ojoj, to faktycznie problem. Szkoda.
Za to u rodzicow jak jeszvze mieszkalam to moja kotka lubila wskakiwac na choinke i dwie tak polamala [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W zasadzie teraz się z tego śmieje, ale w tamtej chwili moje zdenerwowanie było niebezpieczne [emoji23] cycki mnie nie bolą, ale za to płacze o wszystko, nie długo zacznę płakać bo łazienka jest zajęta [emoji23] albo bułka nie tak przekrojona [emoji23]

Oj kochana skad ja to znam....mnie wszystko wkur.....nawet zle poscielone lozko,a potem robie wyklad jak to wszystko na mojej glowie. Zamiast zwrocic uwage to nakrecam sie jeszcze bardziej.

reklama
Do góry