reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja jakoś nie mam paranoi na punkcie plamień :p Rzadko chodzę do łazienki, czasem dwa razy dziennie, czasem częściej, szczególnie, jak czuję że coś poleciało, ale oczywiście to zawsze jest śluz póki co. Także jeśli chodzi o to, jestem z siebie dumna :p Jestem ostrożna co do wybiegania w przyszłość, ale co do plamień, to na pewno jak "coś" zacznie lecieć, to na pewno poczuję.

reklama
Oglądać to oglądam jakieś rzeczy dla dzieci. Przynajmniej myśli czymś zajmuje. Ale nie mam jeszcze nawet pół skarpetki. Jeszcze jest czas. Może po usg prenatalnym w piątek złapie oddech bo akurat w środę kończę pierwszy trymestr.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam prenatalne w czwartek i też mam nadzieję, że trochę zluzuję po nim [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Onaszczesliwa2018 oby było jak piszesz :* tak mam prenatalne tego samego dnia na 15.20 a ty?

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Musi nasze małe Aniołki teraz czuwają nad swoim rodzeństwem żeby było wszystko oki zawsze to sobie powtarzam jak mnie nachodzą takie zle myśli, badanie mam na 12 30 :*

Czesc dziewczyny[emoji5]
Nic nie pisalam, bo jakos tak mi glupio bylo, ale widze, ze nie tylko ja tak mam. Od wczoraj jakby troszke mniej mnie piersi bola i caly czas w nerwach chodze. Co do toalety to od poczatku ogladam papier z kazdej strony. Najwiekszy stres mam jak mamy komus powoedziec, ze powowm a zaraz cos sie wydarzy. Tak bylo jak dawalam l4 do pracy. A dzis chcemy powiedziec corce i chyba dlatego mam taka schize drugi dzien. Nie umiem sobie z tym poradzic [emoji20]

Widze, ze sporo z nas ma prenatalne 27.12. Ja tez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc dziewczyny[emoji5]
Nic nie pisalam, bo jakos tak mi glupio bylo, ale widze, ze nie tylko ja tak mam. Od wczoraj jakby troszke mniej mnie piersi bola i caly czas w nerwach chodze. Co do toalety to od poczatku ogladam papier z kazdej strony. Najwiekszy stres mam jak mamy komus powoedziec, ze powowm a zaraz cos sie wydarzy. Tak bylo jak dawalam l4 do pracy. A dzis chcemy powiedziec corce i chyba dlatego mam taka schize drugi dzien. Nie umiem sobie z tym poradzic [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie tak myślałam , że jest nas więcej tylko niekazda się odważy o tym mówić [emoji8]. Ból piersi jest różny , ale pamiętam jak jakieś ok3 tygodnie temu mi piersi "opadly " i brzuch bolał oczywiscie w głowie czarny scenariusz . Lekarka mi tłumaczyła że to zależy od hormonów że organizm się z czasem przyzwyczaja do tej rewolucji jaką wprowadza ciąża do organizmu i te objawy są raz silniejsze raz lzejsze , ale ze nie zawsze to coś zlego zwiastuje . Wiem ,że komuś łatwiej sie tłumaczy, szkoda że sama chodzę jak na iglach [emoji134] [emoji134] [emoji134] [emoji134]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Czesc dziewczyny[emoji5]

Widze, ze sporo z nas ma prenatalne 27.12. Ja tez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Witaj w klubie. Mnie tez piersi z dnia na dzien mniej bola. Przy dotyku owszem, ale nie jest to juz ten sam bol co wczesniej. Nawet mi te wieksze mdlosci przeszly. Wczoraj sie nad tym zastanawialam, czy jest ok i prubowalam myslec o pizzie, po niej mnie zawsze mdli. Na szczescie zadzialalo [emoji23] Jak tylko pidbrzusze zaboli troche, to lece do lazienki. W poprzednich ciazach nie mialam w ogole objawow i dzieki temu nie swirowalam tak jak teraz. Czlowiek to dziwna istota. Boli martwi sie, przestaje bolec, martwi sie jeszcze bardziej [emoji14]

xrotgov3q3o4y33i.png

No właśnie tak myślałam , że jest nas więcej tylko niekazda się odważy o tym mówić [emoji8]. Ból piersi jest różny , ale pamiętam jak jakieś ok3 tygodnie temu mi piersi "opadly " i brzuch bolał oczywiscie w głowie czarny scenariusz . Lekarka mi tłumaczyła że to zależy od hormonów że organizm się z czasem przyzwyczaja do tej rewolucji jaką wprowadza ciąża do organizmu i te objawy są raz silniejsze raz lzejsze , ale ze nie zawsze to coś zlego zwiastuje . Wiem ,że komuś łatwiej sie tłumaczy, szkoda że sama chodzę jak na iglach [emoji134] [emoji134] [emoji134] [emoji134]

Dzieki. My wszystkie to wszystko wiemy, tylko tak ciezko sie uspokoic. Oby do prenatalnych to moze bedzie choc troxhe lepiej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzieki. My wszystkie to wszystko wiemy, tylko tak ciezko sie uspokoic. Oby do prenatalnych to moze bedzie choc troxhe lepiej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dokładnie niby teoretycznie to wszystko wiemy , tylko gorzej z praktyką [emoji33] mam nadzieję, że po prenatalnych powolutku będziemy się uspokajac choć znając mnie...to niebylabym tego taka pewna [emoji85]

Do góry