zalozymy pod grupe fit mam i bedziemy sie wspierac teraz i po ciazy ja dzis mialam na wadze 81 kgJa tez. Jem jak i przed ciaza, a moja waga +2. Sama od siebie mam nadwage po pozostalych ciazach i sie obawiam jak skoncze i z jaka waga. Duuuuzo mnie kosztowalo zeby zrzucic kilkanascie kilo i teraz dupa [emoji12]
![]()
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Ja przytyłam 1 kg ale powiem wam tak się mecze szybko maskara kręgosłup boli i brzuszek wywaliło mocno wiec tez ogarnę ten fitnes żeby się chociaż rozciągać bo za 3 miesiące będę się kulać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Karla88
zalozymy pod grupe fit mam i bedziemy sie wspierac teraz i po ciazy ja dzis mialam na wadze 81 kg
Jestemza grupa fit [emoji23] ja mam 57 kg aktualnie modlę się żeby w 2 trymestrze max 4 kg przytyć

SzczęśliwaCiężarna
Ja ostatnim rzutem na taśmę mieszczę się w normie i bałam sie jak to będzie, ale szczerze powiem, że na początku mdłości to kg lub dwa schudłam a teraz myślę o tym co jem... I zanim zjem myślę czy mogę czy już nie za dużo i udaje mi się wagę trzymać choć tak jak mówię ledwo w normach się mieszczę więc do chudzin nie należę... Może to głupie, ale postanowilam sobie przytyć 8/10kg i tego sie trzymam... Jak jednego dnia poszaleje to drugiego uważam... I tak mi się udaje... No i po 18 choćby nie wiem jaka miałabym chęć to nie jemJa tez. Jem jak i przed ciaza, a moja waga +2. Sama od siebie mam nadwage po pozostalych ciazach i sie obawiam jak skoncze i z jaka waga. Duuuuzo mnie kosztowalo zeby zrzucic kilkanascie kilo i teraz dupa [emoji12]
![]()

SzczęśliwaCiężarna
Takie fit matki wariatki [emoji39] ale pamiętajmy, że w ciąży trzeba tak ćwiczyć by nie dopuścić do zmęczenia [emoji39] szczególnie na początkuJestemza grupa fit [emoji23] ja mam 57 kg aktualnie modlę się żeby w 2 trymestrze max 4 kg przytyć
![]()

WrocławA jest jakas mama z Wrocławia?

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
karla to gdzie ty do fit choc wiem to zalezy od wzrostu .ja mam 170cm ale meczy mnie moja nadwagaJestemza grupa fit [emoji23] ja mam 57 kg aktualnie modlę się żeby w 2 trymestrze max 4 kg przytyć
![]()
a z jakiej czesci ? Ja grabiszynekWrocław
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
a skad ja grabiszynek
Podziel się: