reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cały dzień sprzątania - 4 prania, ścieranie kurzy z półek, odkurzanie podłóg, generalny porządku w kuchni, łazience i pokoju, ugotowaniu rosołu i lasagne, prasowanie... Ufff i cały dzień z głowy.. Niby tylko 37m2 mieszkania a tyle sprzątania... Co to będzie jak przyjdzie maluch :o
a teraz należyty odpoczynek bo plecy strasznie bolą :( właśnie zajadam kiwi i banana :) a lasagne wyszła pyszniusia i ten sos beszamelowy mmmm <3
1513277683-56a65b95dff092be-aaaaaa.jpeg

A wy jak spędzanie wieczór???

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, nie za dobrze Ci? :D

reklama
Wlaśnie z tym łososiem jest problem tego typu, że jego nie powinno się jeść pod żadną postacią. Wysoka temperatura nie jest w stanie zabić tego co jest tak szkodliwe. Widziałam to w programie "Wiem co jem" i w "Gallieo". Mowa tu o łososiach hodowlanych.
Całkiem możliwe nie wiem ;) szwagierka jadła całą ciążę pieczonego, młody zdrowy :) w kurczakach mamy pełno antybiotyków a takiej nagonki nie ma wręcz przeciwnie pierś z kurczaka jest polecana, więc będę podtrzymywać, że trzeba do tego podchodzić z rozsądkiem :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde.. plamie na rozowo.. chyba dziś przesadzilam z noszeniem syna. I jak na złość mąż gdzieś daleko w Polsce i ja sama z dziećmi :( boje sie jak cholera.

Pewnie Pani na recepcji na niego na chwilę zerknie niemartw się, ale idź jutro lepiej to sprawdź dla własnego spokoju. Chyba że podjedź poprostu z dziećmi na Izbe? Małe masz te dzieciaczki?

Ej, czy jak macie psy, czy one czują na tak wczesnym etapie ciąży wasze dzieciątko? Ciekawa jestem, kiedy nasz kundelek zacznie czuć, bo chyba coś powoli zaczyna. Mąż próbował mnie niby "pstryknąć" palcem przy psie i pies trochę się rzuca, a mąż jest jego panem i jest normalnie nieagresywny.. Dziwne.

Na prawde jak bym miała z kim zostawić dzis, to bym już jechala na izbe. Teraz już nie plamie, moze za bardzo panikuje. Najwyzej rzeczywiście jutro córkę do szkoły, a syna wezmę bo coz mi innego zostalo.. fotel ginekologiczny jest tylem do biurka wiec moze sobie będzie siedzial?? Kurde no nie dam go do przedszkola bo kaszle jak stary gruzlik.

Ej, czy jak macie psy, czy one czują na tak wczesnym etapie ciąży wasze dzieciątko? Ciekawa jestem, kiedy nasz kundelek zacznie czuć, bo chyba coś powoli zaczyna. Mąż próbował mnie niby "pstryknąć" palcem przy psie i pies trochę się rzuca, a mąż jest jego panem i jest normalnie nieagresywny.. Dziwne.
W porządniej ciąży mój piesek czuł :) jak tylko przyjechałam do domu od razu przy mnie siedział i kładł głowę na brzuszku :)
1513280181-fa74d411eb579d16-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

My mamy suczkę owczarka niemieckiego. Ma zakaz wchodzenia na kanapy i łóżka i zawsze grzecznie leżala w swoim posłanku w salonie. A teraz jak my siedzimy na kanapie to podchodzi kładzie mi głowę i takją przytula do podbrzusza i siedzi. A jak Łukasz mnie glaszcze po brzuchu to bacznie patrzy :) Ale zauważyłam też ze jak ktoś obcy przychodzi to strasznie mnie pilnuje. Pcha się między mnie a ta osobę. Nigdy tak nie robila :)

reklama
Dziewczyny co myślicie o smarowaniu brzucha oliwką? Chodzi mi o przeciwdziałanie rozstępom, moja szwagierka smarowała brzuch całą ciążę i rozstępów nie ma, ale nie musi być to zasługa oliwki ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry