reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po wizycie :) Fasolka ma 1,5 cm, seruszko bije :) Jest starsza o 3 dni niż OM i to by się zgadzało bo czułam kłucie w jajniku zwiastujace owulacje 3 dni prędzej niż powinno być :) Niestety Tsh za wysokie, muszę pilnie szukać endokrynologa :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja już po wizycie :) Fasolka ma 1,5 cm, seruszko bije :) Jest starsza o 3 dni niż OM i to by się zgadzało bo czułam kłucie w jajniku zwiastujace owulacje 3 dni prędzej niż powinno być :) Niestety Tsh za wysokie, muszę pilnie szukać endokrynologa :(

p19uqqmzxqi22hcj.png
To super[emoji5] A to tsh bardzo wysokie? Pamietaj, ze musza Cie przyjac do spwcjaluaty w ciagu tygodnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

3.92. Jutro będę dzwonić i sprawdzać jak to prawo jest respektowane w praktyce...

p19uqqmzxqi22hcj.png
No za wysokie, ale tez tragedii nie ma. Prawo mudza respektowac. Jak nie zechca to masz prawo zlozyc skarge do NFZ. Poinformuj ich o tym w razie co [emoji6] Ale mam nadzieje, ze nie bedzie problemu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ale super tak się cieszę [emoji11] teraz to chyba tylko ja zostałam, która nie widziała fasolki :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

@JustMe55 nie zazdroszczę ale lepiej szybciej z operacja nic później z komplikacjami itp.

Ja już mogę zapomnieć o normalnych spodniach. Same ciążowe. Z resztą tak mi wygodniej. A przytylam 2,5 kg. Masakra. Za szybko idzie. No ale jak przed ciąża była praca na 2 etaty, 4 razy w tygodniu fitness a teraz mam większość czasu polegiwac to nie ma się co dziwić.

Z nudów dziś zrobiłam sobie nową hybryde na paznokciach. 5 tygodni nic nie miałam bo do szpitala musiałam zdjąć. I od razu mi lepiej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo jak Ty, też już tyle na plusie 2,5 kg, ale podobnie jak Ty xoxo ćwiczylam przed ciąża a teraz nic nie robię. Trudno, zrzuce po ciąży. Teraz się tym nie zamierzam stresować :) :) :)
No nirstety ja juz zapinam guzik na gumke, bo mnie cisnal [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

xnw49n73zrn5o34j.png

Ja też chodzę z rozpiętym guzikiem od spodni, chyba czas zaopatrzyć się w nowe jeansy.

Słuchajcie dziewczyny, ten temat się pewnie już pojawiał, ale w życiu tego nie wyszukam na naszym hiperaktywnym forum :) Mianowicie... KAWA, HERBATA

Mój partner gdzieś wyczytał, że teina i kofeina źle wpływają na płód i teraz łazi za mną jak policjant i pilnuje ile herbaty piję. A jak ostatnio mnie zobaczył z kubkiem ze Starbucksa to omal mnie wzrokiem nie zabił. Wkurza mnie to strasznie.

Rozmawiałam o tym z położną i powiedziała, że herbaty i kawy mogę pić ile chcę.

Co wy o tym myślicie? Wyrzekacie się kawki?
Ja w pierwszej ciąży i teraz też kawę ograniczam jak się da a herbatę piję do woli czyli zimą duuużo :)

xnw49n73zrn5o34j.png

Co lekarz to opinia. Mi z kolei mówił że można i kawę i herbatę i grzyby i ryby tylko wiadomo umiarkowane ilości. A jakby mi mój łaził za mną i patrzył że piję herbatę czy kawę i miał do tego jakieś ale to ja już bym mu dała. To czego ja nie mogę to i on. Czyli zero alko zero kawy zero herbaty zero fajki no zero wszystko. I 100% odpuścił by nadzór
Ja nie zamierzam sobie odpuścić pierogów z kapustą i grzybami albo uszek na święta. Bez przesady. Może zjem ich mniej po postu :)

xnw49n73zrn5o34j.png

reklama
Do góry