reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Karla88
Kurde.. plamie na rozowo.. chyba dziś przesadzilam z noszeniem syna. I jak na złość mąż gdzieś daleko w Polsce i ja sama z dziećmi boje sie jak cholera.
Jesteś w stanie po kogoś zadzwonić żeby został z dziećmi a ty do szpitala???
Jola92
Nie masz gdzie dzieci podrzucic?Kurde.. plamie na rozowo.. chyba dziś przesadzilam z noszeniem syna. I jak na złość mąż gdzieś daleko w Polsce i ja sama z dziećmi boje sie jak cholera.
SzczęśliwaCiężarna
Tak bierze się antybiotyk całą ciąże bo dużo już czytałam przez te kilka godzinMoja przyjaciółka w ciąży sie zarazila. Ale brała coś na to i bez problemu ciąża i z dzieckiem wszystko jak najbardziej ok.
Jola92
Jeśli jesteś z Warszawy to możesz nawet do mnie podrzucić jeśli się nie boiszKurde.. plamie na rozowo.. chyba dziś przesadzilam z noszeniem syna. I jak na złość mąż gdzieś daleko w Polsce i ja sama z dziećmi boje sie jak cholera.
Odpocznij kochana...Kurde.. plamie na rozowo.. chyba dziś przesadzilam z noszeniem syna. I jak na złość mąż gdzieś daleko w Polsce i ja sama z dziećmi boje sie jak cholera.
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
adamiko2
U mnie podobnieCały dzień sprzątania - 4 prania, ścieranie kurzy z półek, odkurzanie podłóg, generalny porządku w kuchni, łazience i pokoju, ugotowaniu rosołu i lasagne, prasowanie... Ufff i cały dzień z głowy.. Niby tylko 37m2 mieszkania a tyle sprzątania... Co to będzie jak przyjdzie maluch
a teraz należyty odpoczynek bo plecy strasznie bolą właśnie zajadam kiwi i banana a lasagne wyszła pyszniusia i ten sos beszamelowy mmmm <3
A wy jak spędzanie wieczór???
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
Podziel się: