Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Po wizycie wszystko dobrze. Serce bije. Fasolka 2,93. Cm
Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po wizycie wszystko dobrze. Serce bije. Fasolka 2,93. Cm
Super! Gratulacje [emoji5]Ja właśnie po wizycie fasolka urosła ma już 1,82 cm. Serduszko bijeZobacz załącznik 832232[emoji2]
Super[emoji5]Po wizycie wszystko dobrze. Serce bije. Fasolka 2,93. Cm
Skoro tak mówisz.. Myślałam, że to jest akurat oczywisteI nie nagini, wierz mi że nie każda o tym wie
Ja proponuję nic nie jeść, bo wszystko jest szkodliwe. Czemu niby sera nie można jeść? A wędlin? Bez urazy ale chyba lekko popadlas w paranoję.Dziewczyny, nie można jeść bron Boże surowych ryb ani surowego mięsa w ciąży! Sera tak samo, nie wszystkie, wędliny tez nie, poczytajcie sobie.
Ja uwielbiam łososia i nie wyobrazam sobie Świat bez rolady szpinakowej z lososiem ale na pewno nie naraze dzidzi na żadna chorobę.. Zrezygnowalam kompletnie. Tak samo uważam na ser w restauracjach,. W ciąży jeszcze bardziej musimy uważać na to, żeby wszystkie warzywa i owoce dokładnie myć (ja mam taki nawyk, ale znam osoby, które jak np. kupia jabłko w sklepie tak od razu je jedzą). Czytalam tez o lodach - nie można jeść lodów, jeśli istnieje podejrzenie, ze były rozmrazane. Kolejna rzecz, jak będziemy jeść lody na mieście bron Boże z automatów.. Czytalam tez gdzieś ze nawet jak są nakładane w kulkach to żeby pytać czy nie były mieszane z surowym jajkiem czy białkiem, nie pamiętam. To jest teraz naprawdę ważne, co jemy
GratulujęPo wizycie wszystko dobrze. Serce bije. Fasolka 2,93. Cm