reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Zulson dobrze, ze mozesz dzis skontrolowac. trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze.
a mi glowa przeszla i nawet od rana czulam sie calkiem przyjemnie. zrobilam sobie na sniadanie budyn. nawet coasto bananowe upieklam, bo mialam kilka bardzo dojrzalych bananow idelanych na nie. a chlopaki uwielbiaja- wszytskie trzy. i tak pieknie bylo poki nie pojechalam po Teosia do przedszkola. a tak poczulam jakis obiad... o masakra. zoladek odrazu pod gardlem. do tego Teos caly tym obiadem smierdzi... ble

u mnie dania wigilijne byly mieszanka poslkiej i szwedzkiej tradycji. robilam te rzeczy, ktore lubilismy z obydwu i nic ponadto. no i zawsze duzo ciast bo uwielbiam i piec i jesc. a teraz? zdobede i zrobie tyle zeby nikt glodny nie chodzil. i to bedzie spore osogniecie. a 25 do tesciow to chlopaki sie najedza. 26 Filip na dwa dni do swojej babci to tez go podkarmi. ja sie tylko zastanawiam czy ja do tesxiow samych chlopakow nie wysle. nie wiem jak zniose zapach zarcia na tak malej przestrzeni.

reklama
Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Mnie nic wlasnie że nie bolalo tylko po duphastonie strasznie bolaly mnie jelita. No ale usg pokazało dwukrotnie brak akcji serduszka tak że ten....Tobie życzę żeby moja historia sie u ciebie nie powtórzyla. Bol po zabiegu mialam straszny. Dopiero naćpanie mnie konska dawka relanium pomoglo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No i mnie niestety mąż za uszkami hoho ho muszą być a gołąbki dorabiam bo juz krzyczy ze mu mało bd hihi[emoji12]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja sama uwielbiam uszka, pierogi z kapustą i grzybami do tego barszcz już mi slinka leci na samą myśl [emoji23] gołąbki też uwielbiam w sosie pomidorowym :) zawsze lubiłam też łososia ale ktoś tu mówił że w ciąży nie można bo jest zanieczyszczony czy coś :( teściowa kupiła mi jakieś inne ryby ale nie wiem konkretnie co nie dopytalam [emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sama uwielbiam uszka, pierogi z kapustą i grzybami do tego barszcz już mi slinka leci na samą myśl [emoji23] gołąbki też uwielbiam w sosie pomidorowym :) zawsze lubiłam też łososia ale ktoś tu mówił że w ciąży nie można bo jest zanieczyszczony czy coś :( teściowa kupiła mi jakieś inne ryby ale nie wiem konkretnie co nie dopytalam [emoji16]

A to nie wiedziałam, że nie można jeść łososia, szkoda.

Dziewczyny gdzie można kupić fajną gatunkowo pościel?
Jeżeli pytasz o pościel dla siebie a nie dziecka to ja od zawsze kupuje w Home&You :) ale kupuje zawsze w tej promocji drugi produkt za 10 zł więc wtedy się jedynie opłaca bo tak to są strasznie drogie u nich ;) teraz kupiłam biała z haftem bardzo ładna, ale pewnie będę ją zakładała od święta bo białe to zaraz będzie brudne [emoji14]

A to nie wiedziałam, że nie można jeść łososia, szkoda.
Ja też nie, tu jakaś dziewczyna pisała, że w programie Wiem co jem była właśnie o tym mowa :( trochę się zasmuciłam bo na wigilię zawsze jadłam łososia nie przepadam za karpiem a tu dupa :( chociaż może jeden kawałek zjem od jednego chyba dziecku nic zaraz nie będzie...

Jeżeli pytasz o pościel dla siebie a nie dziecka to ja od zawsze kupuje w Home&You :) ale kupuje zawsze w tej promocji drugi produkt za 10 zł więc wtedy się jedynie opłaca bo tak to są strasznie drogie u nich ;) teraz kupiłam biała z haftem bardzo ładna, ale pewnie będę ją zakładała od święta bo białe to zaraz będzie brudne [emoji14]

Tak dla siebie pościel :) No strasznie drogo niestety :(

reklama
Ja też nie, tu jakaś dziewczyna pisała, że w programie Wiem co jem była właśnie o tym mowa :( trochę się zasmuciłam bo na wigilię zawsze jadłam łososia nie przepadam za karpiem a tu dupa :( chociaż może jeden kawałek zjem od jednego chyba dziecku nic zaraz nie będzie...

Myślę, że nie ma co popadać w skrajności i jeden kawałek łososia od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi :)

Do góry