reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Byl kiedys tski film dokumentalny o lososiu. Ze mieso ma jskies normy- nie moze byc naszprycowane wiecej niz ta ta norma. Sa kontrole, ktos to sprawdza. A lososia ponic nic nie sprawdza. Wiec je szprycuja w ogromnych ilosciach-zeby nie rosly, zeby nie chorowaly. Ja od tego czasu w ogole lososia przestalam kupowac. Wiem, ze dzis cala zywnosc jest czyms szprycowana, ale film byl na tyle dobitny, ze lososia nie tkne.

A w ogóle to już pomylam okna, nalepilam pierogów z kapusta i uszek z grzybami. Wczoraj ogarnęłam kawałek prasowania dziś muszę skończyć. Jutro szybkie ogarnięcie domu a w sobotę urodziny synka. Czeka mnie pracowity czas.

Ja mam to szczęście że nic na święta nie robię. Wigilia u teściów: i jeszcze wychodzę z ogromna ilością jedzenia na wynos a pierwszy dzień u moich rodziców i też jedzenie na wynos. Potem mamy specjałów do sylwestra w domku. A ani moja mama ani teściowa nie chcą abym coś robiła.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie zasada od ryb jest jedna. Im wieksza , tym wiecej posiada w sobie zanieczyszczen I toksyn, metali ciezkich w tym rtec.
Dlatego tez unikamy tunczyka (bo to duza ryba I dlugozyjaca), szczegolnie tego z puszki, pange, makrele I lososia ( ktory jesli zyjacy dziko mozna jeszcze przelknac to te z hodowli sa bardzo niezdrowe I szkodliwe).
Jesli chcecie I mozecie ( mnie odrzuca zapach ) to kupcie sobie dobrej jakosci olej lniany na zimno tloczony, ktory posiada duze ilosci omega-3 .

Ja jestem dzis cieta jak zyletka ... wszystko mnie w...rwia.

reklama
1513253915-7c6f06274706229d-aaaaaa.jpeg

3cm szczęścia [emoji173][emoji173][emoji173]

Wszystko jest w porządku, w związku z tym, że mam jakieś lekko żółte upławy zrobiła mi wymaz i za jakiś tydzień ma być wynik [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry