reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzis znowu pełna para kolejne gołąbki pierożki i uszka i tylko zostanie sałatka ale to już dzień przed wigilia [emoji4] znów pełna para hehe a jak tam u was [emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Wow, ale Ty masz powera. Ja nie mam sily na nic[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dzis znowu pełna para kolejne gołąbki pierożki i uszka i tylko zostanie sałatka ale to już dzień przed wigilia [emoji4] znów pełna para hehe a jak tam u was [emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja jestem w lesie :p Tyle dobrze, że u nas nie je się barszczu i pierogów więc problem z głowy :p Ale masakra bo jeszcze nie mam ani prezentów ani karpia.

Witajcie brzuchatki [emoji5]
Ja dzis jak zwykle kiepsko spalam. Czuje sie fatalnie, gardlo mnie boli, a mlodej katar sie zaczyna. Chyba ja jutro zostawie w domu i mam nadzieje, ze sie podkurujemy do poniedzialku, bo sa w przedszkolu warsztaty swiateczne i chcialysmy byc.

Zycze powodzenia na wszystkich wizytach. Milego dnia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja jestem w lesie [emoji14] Tyle dobrze, że u nas nie je się barszczu i pierogów więc problem z głowy [emoji14] Ale masakra bo jeszcze nie mam ani prezentów ani karpia.
Ja mam na tyle cudowna teściowa że kupiła już wszystko:) ale żeby nie było mi za dobrze to w przyszłym tyg mam nakaz lepienia uszek i piergow u nas to danie obowiązkowe wraz z barszczem :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Trzymam kciuki!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Trzymam mocno kciuki żeby było ok ! [emoji11]

Ja to bym nawet chętnie coś porobiła tylko kiedy znaleźć na to czas :( Jak wracam z pracy to już mi się nic nie chce. Dobrze, że wigilia w niedzielę to przynajmniej w sobotę spokojnie będę mogła coś ogarnąć :)

reklama
Ja mam na tyle cudowna teściowa że kupiła już wszystko:) ale żeby nie było mi za dobrze to w przyszłym tyg mam nakaz lepienia uszek i piergow u nas to danie obowiązkowe wraz z barszczem :)

No i mnie niestety mąż za uszkami hoho ho muszą być a gołąbki dorabiam bo juz krzyczy ze mu mało bd hihi[emoji12]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Do góry