Margana
Fanka BB :)
Ja ide prywatnieDziewczyny a jak to jest u was z tym badanie prenatalnym płatnie czy na NFZ?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ide prywatnieDziewczyny a jak to jest u was z tym badanie prenatalnym płatnie czy na NFZ?
To supet, ze Cie przyjal i leki przepisal. Juz teraz bedzie dobrze.Już po. Grzybek się przyglądał. Skutki uboczne luteiny. Dostałam leki i zmiana na luteine pod język. Usg mi nie robił bo wizyta za tydzień. Więc w sumie tylko troszkę spokojniejsza jestem.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj chrześniaka męża i jest 12 a ja jeszcze w piżamie jak tak będzie przy moim dziecku to coś czuję, że piżama stanie się moim ubiorem dnia [emoji23]Witam się z wami z przedpołudnia [emoji23]
Dzisiaj dzień w miarę nie jest źle. Wstałam o 8 a teraz tak mi się chce spać że oczy same mi się zamykają. Ale jak tu iść spać jak trzeba pilnować pieca żeby nie wygasło. ( a ja mam w domu jeszcze te starodawne kafloki. Bo są jak dla nas najlepsze. Tylko te palenie) no i jakiś obiad ugotować. .. eh. .. ale chyba pójdę na łatwiznę i kupię pierogi. Dla siebie siostry i mamy z truskawkami bo juz kilka dni za mną chodzą a dla chłopaków z mięsem [emoji16][emoji16] ci do spania. Tez mam tak jak kilka z was, że lubię spać [emoji23] i tez wystarczy te 7-8 h ale bez wstawania. I nie wiem jak dam sobie radę jak maleństwo się urodzi i trzeba będzie wstawać chociażby co 3h . Teraz chyba zacznę korzystać ze spania bo później nie dam sobie rady [emoji23][emoji23][emoji23]
Ojej, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Haha, ja tak mialam na poczatku przy corce, zanim nauczylam sie ogarniac [emoji3]Ja mam dzisiaj chrześniaka męża i jest 12 a ja jeszcze w piżamie jak tak będzie przy moim dziecku to coś czuję, że piżama stanie się moim ubiorem dnia [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom