reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a jak to jest u was z tym badanie prenatalnym płatnie czy na NFZ?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja ide prywatnie

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@Zulson spokojnie będzie dobrze. Bóle brzucha są częste w ciąży ale dobrze że pojechałaś sprawdzić. Powinnyśmy wszystko sprawdzać co nas niepokoi.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z wami z przedpołudnia [emoji23]
Dzisiaj dzień w miarę nie jest źle. Wstałam o 8 a teraz tak mi się chce spać że oczy same mi się zamykają. Ale jak tu iść spać jak trzeba pilnować pieca żeby nie wygasło. ( a ja mam w domu jeszcze te starodawne kafloki. Bo są jak dla nas najlepsze. Tylko te palenie) no i jakiś obiad ugotować. .. eh. .. ale chyba pójdę na łatwiznę i kupię pierogi. Dla siebie siostry i mamy z truskawkami bo juz kilka dni za mną chodzą a dla chłopaków z mięsem [emoji16][emoji16] ci do spania. Tez mam tak jak kilka z was, że lubię spać [emoji23] i tez wystarczy te 7-8 h ale bez wstawania. I nie wiem jak dam sobie radę jak maleństwo się urodzi i trzeba będzie wstawać chociażby co 3h . Teraz chyba zacznę korzystać ze spania bo później nie dam sobie rady [emoji23][emoji23][emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Już po. Grzybek się przyglądał. Skutki uboczne luteiny. Dostałam leki i zmiana na luteine pod język. Usg mi nie robił bo wizyta za tydzień. Więc w sumie tylko troszkę spokojniejsza jestem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To supet, ze Cie przyjal i leki przepisal. Juz teraz bedzie dobrze.
Ja tez mam takiego lekarza, ze dzwonie i ide na wizyte jak by co. Od razu sie czuje bezpieczniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam się z wami z przedpołudnia [emoji23]
Dzisiaj dzień w miarę nie jest źle. Wstałam o 8 a teraz tak mi się chce spać że oczy same mi się zamykają. Ale jak tu iść spać jak trzeba pilnować pieca żeby nie wygasło. ( a ja mam w domu jeszcze te starodawne kafloki. Bo są jak dla nas najlepsze. Tylko te palenie) no i jakiś obiad ugotować. .. eh. .. ale chyba pójdę na łatwiznę i kupię pierogi. Dla siebie siostry i mamy z truskawkami bo juz kilka dni za mną chodzą a dla chłopaków z mięsem [emoji16][emoji16] ci do spania. Tez mam tak jak kilka z was, że lubię spać [emoji23] i tez wystarczy te 7-8 h ale bez wstawania. I nie wiem jak dam sobie radę jak maleństwo się urodzi i trzeba będzie wstawać chociażby co 3h . Teraz chyba zacznę korzystać ze spania bo później nie dam sobie rady [emoji23][emoji23][emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Ja mam dzisiaj chrześniaka męża i jest 12 a ja jeszcze w piżamie jak tak będzie przy moim dziecku to coś czuję, że piżama stanie się moim ubiorem dnia [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Ojej, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry